28 / 08 / 2024

İslam Memiş 'Kalıcı olmayacak' diyerek uyardı! Altını olanlar aman dikkat

İslam Memiş 'Kalıcı olmayacak' diyerek uyardı! Altını olanlar aman dikkat

Yaptığı açıklamalarla yatırımcılara yön veren İslam Memiş yine önemli bir açıklama yaptı. Kurun baskılanacağına dikkat çeken Memiş, dolar yatırımcılarına uyarı yaptı. İşte tüm detaylar...



DOLAR YATIRIMCILARINI UYARDI!
"Öyle ya da böyle kuru baskılayacaklar. Doları olanlar dikkat etsin. Sana ne kadar kazandıracak kısmıyla ilgilendiğimiz için dolar tarafından uzaklaşmamız gerektiğini, yatırımcısının dikkat etmesi gerektiğini ifade etmek isterim.

Hazine ve Maliye Bakanı, aralık itibarıyla döviz kurlarında ve enflasyonda tepetaklak bir süreç göreceğiz diye teyit etti. Demek ki bir şeye güveniyorlar. Dolayısıyla yüzde 85 enflasyon pik seviyesini gördü. Bundan sonra rakamsal olarak hafifleyen bir trend görebiliriz. Bütün ülkelerde enflasyon rakamsal olarak düşebilir ama alım gücüyle alakalı bir değişiklik olmayacağını düşünüyorum."


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön