14 / 05 / 2024

İslam Memiş net rakamı açıkladı: Bir ay sonra altın fiyatları bu kadar olacak! Bu rakamları bir daha göremeyeceksiniz

İslam Memiş net rakamı açıkladı: Bir ay sonra altın fiyatları bu kadar olacak! Bu rakamları bir daha göremeyeceksiniz

Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yatırımcılar ve altın almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları ne olacak? sorusu üzerine İslam Memiş'ten  net rakam geldi. Gram altın fiyatı bir ay sonra bu kadar olacak...



GRAM ALTIN İÇİN NET RAKAM; BİR DAHA GÖREMEYEBİLİRSİNİZ

Altın almak isteyenler ve yatırımcılar altın fiyatları ne olur? Altın yükselir mi düşer mi? Gram altın ne olur? sorularının cevaplarını mertak e4denler için net rakamı açıkladı. İslam Memiş gram altın için 1090-1125 ve 1,150 lira seviyelerini beklediğini açıkladı. Altın fiyatlarının yükseleceğini söyleyen Memiş, bu seviyeler konusunda yatırımcıları uyardı. 

Altında deprem! Elinde 1 gram bile altını olan çabuk baksın! Bu rakamlar sizi üzebilir! Son dakika altın fiyatları

Gram altın alanlar dikkat! Uzman isimden diğer analistlerin tersine tahmin

Yastık altındaki altınlarınız için yeni dönem: Altın ve dolar düşse de önemli değil

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön