28 / 04 / 2024

İslam Memiş para kazanmanın püf noktasını açıkladı! 4 farklı varlığa vurgu

İslam Memiş para kazanmanın püf noktasını açıkladı! 4 farklı varlığa vurgu

Söylemleriyle gündemden düşmeyen İslam Memiş, para kazanmanın püf noktasını açıkladı. Bunun için Memiş, 4 enstrüman tavsiyesinde bulundu.



Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, birden fazla varlığa sahip yatırımcılar için önemli açıklamalarda bulundu. İslam Memiş, katıldığı bir programda yaptığı açıklamalarla varlık koruması ile piyasa dengesinde varlık kaybetmeme konularından bahsetti. Varlıklar arasında dağılım gerçekleştirerek meydana gelecek piyasa dengesizliklerinde risklerin dağıtılmasını ve böylece farklı enstrümanlar ile kazanç elde etmenin mümkün olduğunu söyledi. Memiş, "Yatırımcılarımız ve insanlarımız birikimlerini çeşitli varlıklara yatırabiliyorlar.

Bunu döviz, altın, kripto para, gümüş ya da borsa olarak değerlendirebiliyor. Bunun dışında farklı enstrümanlara da yönelebilirler. Ama son senelerde hem küresel hem de yurt içindeki piyasalarda meydana gelen dalgalanmalar ve kargaşalar ister istemez yatırımcıların risk anlayışında ciddi dalgalanmalara neden oldu." dedi. Memiş konuşmasının devamında, "Bir entrümana yatırım yapmakla ilgili şunu söylemek mümkün, örneğin, ellerindeki varlıklarla yalnızca döviz yatırımı yaparak dövizdeki dalgalanmadan ciddi zarar edebilirler. Ya da yalnızca altın, kripto para ya da gümüşte bulunarak ciddi risklerle karşı karşıya kalabiliyorlar" dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön