11 / 05 / 2024

İslam Memiş para kazanmanın püf noktasını açıkladı! 4 farklı varlığa vurgu

İslam Memiş para kazanmanın püf noktasını açıkladı! 4 farklı varlığa vurgu

Söylemleriyle gündemden düşmeyen İslam Memiş, para kazanmanın püf noktasını açıkladı. Bunun için Memiş, 4 enstrüman tavsiyesinde bulundu.



Durumu örneklerle açıklayan Memiş, "Örneğin, elimde 10.000 liram var, bunun % 25'ini TL'de % 25'ini dövizde, % 25'ini kripto parada ve kalanını da emtia olarak tutayım. Elimde 4 farklı enstrüman var. Piyasalarda ciddi bir dalgalanma ve belirsizlik var. Zaman zaman döviz atakları oluyor, bazen de emtialar da oluyor. Kimi zamanda kripto paralarda vs. sert düşüşler görüyoruz. Şimdi sepetimde liram var döviz kurunda sert bir gerileme oldu. Elimde TL olduğundan o düşük kurdan döviz alma ihtimalim mümkün. Aynı zamanda dövizle altın ons fiyatı düşer gümüş de düşer. Elimde yine TL olduğu için de gram fiyatından faydalanarak onları da alabiliyorum. Bir de altının ve gümüşün ons fiyatlarında hızlı bir yükseliş görüşsem dolarım olduğu için parite yapmak da mümkün olacak. Bu fırsattan da yaralanabilirim" sözlerine yer verdi.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön