08 / 05 / 2024

İslam Memiş '' rekora doymayan bir yıl olacak'' diyerek gümüş için rakam verdi! Gümüş yatırımcıları planınızı yapın

İslam Memiş '' rekora doymayan bir yıl olacak'' diyerek gümüş için rakam verdi! Gümüş yatırımcıları planınızı yapın

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş ''rekora doymayan bir yıl olacak'' diyerek gümüş için rakam verdi. İşte gümüşte son dakika gelişmesi! Gümüş yatırımcıları planınızı yapın...



REKORA DOYMAYAN BİR YIL OLACAK!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüşe yatırım yapan yatırımcıları ve gümüşe yatırım yapmayı düşünenler için kritik açıklamalarda bulundu. İslam Memiş, gümüş fiyatlarının 2023 yılında yükselmeye devam edeceğini belirterek yıla damgasını vuracak dedi.

İslam Memiş rekora doymayan bir yıl olacak diyerek gümüş için rakam verdi! Gümüş yatırımcıları planınızı yapın

Memiş: "Altın ve gümüş fiyatları yıla hızlı başladı. Orta ve uzun vade de her zaman rekorları konuşmaya devam edeceğiz bu yıl için"  dedi ve şu ifadeleri kullandı: ''Hem altın hem de gümüş fiyatlarında sık sık şu cümleyi duyacağız: Yeni rekorlar görüldü.

Rekora doymayan bir 2023 yılı göreceğiz. Özellikle gümüş tarafında biliyorsunuz 2022 yılında herkes ‘gümüş yükselmiyor’ diyordu.

Ama yılın sonunda bir baktık ki gümüşün gram fiyatı altının gram fiyatını geçti. 2022 yılında altının gram fiyatı yüzde 43 kazandırırken gümüşün gram fiyatı yüzde 45 kazandırdı. 2023 yılının gümüş yılı olacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

İslam Memiş rekora doymayan bir yıl olacak diyerek gümüş için rakam verdi! Gümüş yatırımcıları planınızı yapın

İslam Memiş gümüş fiyatları için 20 lira beklentisi olduğunu belirterek, yükselişlerin devamının geleceğini açıkladı ve yatırımcıları sabırlı bir şekilde beklemeleri konusunda uyardı. 

Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş bugün ne kadar? Gümüş kaç lira? 17 Ocak 2023  gümüş fiyatları kaç TL? 17 Ocak 2023 gümüş fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön