27 / 04 / 2024

İslam Memiş tarih verdi! Alım yapacaklar dikkat, geliyor

İslam Memiş tarih verdi! Alım yapacaklar dikkat, geliyor

Altın alacak vatandaşlar için önemli açıklamalarda bulunan para piyasaları uzmanı İslam Memiş, tarihe vurgu yaptı. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm ayrıntılar…



Ekonomi piyasasını değerlendiren İslam Memiş belirsizliklerin devam ettiğini ifade etti. Faiz artışlarının mart ayı sonuna kadar devam edeceğini vurgulayan Memiş, parasını değerlendirmek isteyen kişiler için de önemli uyarılar yaptı. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm ayrıntılar…

YATIRIM YAPACAKLARI TEK TEK UYARDI

Parasını değerlendirmek isteyen vatandaşlar için dikkat çeken açıklamalarda bulunan İslam Memiş, nakit mi altın mı? sorusunu yanıtladı.

Faiz artışlarının mart ayı sonuna kadar devam edeceğinin altını çizen uzman isim, altın almak isteyen ya da parasını nakitte tutmak isteyen vatandaşlar için önemli açıklamalar yaptı. Yatırım yapmanın öneminden sık sık bahseden uzman isim, yatırımcılara da bazı ikazlarda bulundu. Tüm dünyada etkisini gösteren Enflasyonun etkilerinin dünya çapında devam ettiğine değinen Memiş, bu durumun sadece Türkiye açısından geçerli olmadığını belirtti.

Enflasyonun Haziran 2023'e kadar devam edeceğini işaret eden İslam Memiş, daha sonra piyasaların düzeleceğini değildi. Haziran 2023 itibarıyla durumun düzeleceğini ifade eden Memiş bu zamana kadar vatandaşların parasını nakitte bekletmesi gerektiğini aktardı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön