21 / 05 / 2024

İslam Memiş'in yeni açıklaması korkuttu! Altın alalım mı, satalım mı diyenler hemen bakın!

İslam Memiş'in yeni açıklaması korkuttu! Altın alalım mı, satalım mı diyenler hemen bakın!

Yatırımcıların açıklamalarını adeta dört gözle beklediği Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarında yaşanan son gelişmeler ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte İslam Memiş'in o açıklamaları... 



Yatırımcıların açıklamalarını adeta dört gözle beklediği Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarında yaşanan son gelişmeler ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Haber Global'de yer alan habere göre Merkez bankalarının altın stoklarına dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Memiş, 'hiç hayra alamet değil' dediği gelişmeyi yazdı.

Açıklamasında fiziki altın talebinin her geçen sene arttığını dile getiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, "Özellikle merkez bankaları çılgınlar gibi altın stoklamayı sürdürüyor. Çin, Hindistan başta olacak şekilde ağırlıklı asya ülkeleri alımlarını artırdı. 2024'ün ilk çeyreğinde 2023 yılının ilk çeyreğine göre yüzde 3 artış yaşandı. Ayrıca Merkez bankalarının alımı 1.238,3 ton olurken, Türkiye’de ise tam tersi azaldı" diye konuştu.

Yaptığı açıklamada Asya'dan özel yatırımcıların güçlü altın alımlarına değinen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, "Alımlarını 2016 yılından beri en yüksek seviyeye çıkardılar" diye konuştu..

İslam Memiş, bu değerlendirmelerden sonra  'hiç hayra alamet değil' dediği gelişmeyi yazdı ve hem altını olanları hem de altın almayı düşünenleri uyardı...

İslam Memiş in yeni açıklaması korkuttu! Altın alalım mı, satalım mı diyenler hemen bakın!

Altının yatırım aracı olarak talep gördüğünü dile getiren  İslam Memiş, talep arttıkça ons beklentisinin de yükseldiğini belirtti. Yazısında "Artık 2 bin dolar seviyesine yerleşen ons altında hedef 3 bin dolar seviyesi!" ifadelerini kullanan İslam Memiş, şunları kaydetti: Çin, Hindistan ve çoğu Asya ülkesi de ABD’den altınlarını geri almaya başladı. Güven mi, savaş hazırlığı mı? Sıcak savaş mı, ticaret savaşı mı?
Onu önümüzdeki aylarda hep birlikte  göreceğiz.

Altının ons ve gram fiyatı değer kaybetti. Gram 300 TL, ons 100 dolar kadar geriledi. İran-İsrail geriliminin azalması, Fed’in faiz indirimini geciktireceği beklentisi de yaşanan düşüşlerde etkili oldu.

Alım zamanı mı? EVET. Altın satılır mı? HAYIR. Satanın malını merkez bankaları alıyor.

Ülkelerde bir hazırlık var bu hiç de hayra alamet değil. Altın diyor ki “Al beni unut”

THY Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri kura tarihi belli mi? Yenişehir Arnavutköy 1+1, 2+1, 3+1 konutlarda son dakika!

Yapı Kredi Mayıs 2024 emekli promosyonunda son dakika! Yeni emekli paketiyle hesaplara maaşa ek 18 bin TL yatırılacak!

O bölgeye 7 ve üzeri deprem uyarısı! Prof. Dr. Naci Görür: Er geç depremle sınanacak!


Geri Dön