20 / 05 / 2024

İslam Memiş'ten '14 gün' tahmini! Gram altın rekora koşacak

İslam Memiş'ten '14 gün' tahmini! Gram altın rekora koşacak

Altın fiyatlarında meydana gelen dalgalanmalar sürüyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten dikkat çeken bir tahmin geldi. Rekor için gün sayılıyor. İşte tüm detaylar...



ALTIN VE GÜMÜŞ YORUMU
Gümüş fiyatlarına dikkat çeken uzman isim hem Ons hem de gram tarafında oldukça ucuz olduğuna dikkat çekti. Orta ve uzun vadede yatırımcıya kazandırdığını belirten gümüş yatırımının değerli bir emtia haline geldiğini vurguladı. Altın fiyatlarının gerilemesi ile birlikte merkez bankalarının altın alımlarında hızlanma yaşandığını belirtti. Altın fiyatlarının ve gümüş fiyatlarının dip seviyesinde 1 hafta veya 2 hafta kaldıktan sonra hızlı bir yükseliş yaşayacağına dikkat çekildi. Haziran sonrasında 1.450 TL ile 1.500 TL aralığında gram altın tahmini duyurdu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön