08 / 05 / 2024

İslam Memiş'ten '14 gün' tahmini! Gram altın rekora koşacak

İslam Memiş'ten '14 gün' tahmini! Gram altın rekora koşacak

Altın fiyatlarında meydana gelen dalgalanmalar sürüyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten dikkat çeken bir tahmin geldi. Rekor için gün sayılıyor. İşte tüm detaylar...



Altın fiyatlarında meydana gelen dalgalanmaların devam ettiği sıralarda uzman isimler tarafından açıklamalar geliyor. Uzman isimler tarafından gelen açıklamalar ile birlikte yatırımcılar kendilerine yol haritası çiziyor.

Altın fiyatlarında son zamanlarda meydana gelen düşüş ile birlikte endişelenen yatırımcılara uzman isimler tarafından uyarılar geldi. Altın fiyatlarının artacağına dair birçok açıklamada bulunan uzman isimler arasında Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş de bulunuyor.

İsabetli tahminleriyle dikkat çeken uzman isim TV 100'ün bugünkü köşesinde ele aldığı gram altın ve Ons altın değerlerini yeniden gündeme taşıdı. Açıklamalar bulunan uzman isim elinde parası olan ve yatırım yapmak isteyenlere altın ve ons fiyatlarının normal değerinin altında olduğuna işaret etti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön