16 / 05 / 2024

İslam Memiş'ten altını olanlara son dakika uyarısı! Şimdi altın kahininin bu uyarısını dinlemeyen sonra bin pişman olur

İslam Memiş'ten altını olanlara son dakika uyarısı! Şimdi altın kahininin bu uyarısını dinlemeyen sonra bin pişman olur

Altın kahini olarak bilinen İslam Memiş, altını olanlara son dakika uyarısı yaptı. İşte İslam Memiş'in açıklamaları...



İSLAM MEMİŞ GİZLİ OPERASYONU AÇIKLADI

Venezuela-Türkiye ziyaretinin ekonomiye verecek katkılarla ilgili önemli açıklamalar yapan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Çorum'daki Venezuela altını işletme tesisi üzerinden yeni bir operasyonun sinyallerini de vermiş oldu. Venezuela’nın elinde fiziki olarak tek altın bulunduran ülke olduğuna değinen İslam Memiş, Maduro operasyonun sinyalini de verdi.

‘Altın ve dolarda düşüş yakındır’ diyerek Venezuela operasyonunu açıklayan İslam Memiş, "Çok sert olacak" dedi.

İslam Memiş ten altını olanlara son dakika uyarısı! Şimdi altın kahininin bu uyarısını dinlemeyen sonra bin pişman olur

ALTIN GİRDİSİ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR FIRSAT

Yaptığı açıklamada Venezuela altınının Çorum’da işlendiği kaydeden İslam Memiş, bu durumun Türkiye açısından önemli bir fırsat olduğuna değinerek, Türkiye’nin nakit ve dövize ihtiyacı olduğunu söyledi. İslam Memiş, Venezuela'nın fiziki altınlarının bu süreçte kullanılmasının önemli bir hamle olacağını belirterek,  Türkiye’nin, Venezuela’nın altınını fiziki varlık koruyan tek ülke olduğuna da değindi.

Artan enflasyon oranları ile ilgili de önemli açıklamalar yapan İslam Memiş, yaşanan durumun dövizi olumsuz yönde etkilediğine değinerek, dövizin düşmesi için sıcak paraya ihtiyacın olduğunu söyledi. Memiş ayrıca Venezuela'nın Türkiye'yi altın konusunda rahatlatabileceğini de kaydetti.

İşte, "Bugünlerde Türkiye’nin nakite ihtiyacı vardır. Bu nakit ihtiyacını karşılamak için bence iyi bir fırsat yakalamış oldu. Ama içeride gram altın piyasası tamamen dolara bağlı.” şeklinde konuşan İslam Memiş'in o açıklamaları...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön