29 / 04 / 2024

İslam Memiş’ten büyük kâr ettirecek yeni yatırım tavsiyesi!

İslam Memiş’ten büyük kâr ettirecek yeni yatırım tavsiyesi!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, çeyrek altın ve cumhuriyet altınındaki işçilik farklarına dikkat çekti. Gam altın yerine yeni bir yatırım aracını paylaşan Memiş, bunu arkadaşına önerdiğini söyledi.



Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın, çeyrek altın ve cumhuriyet altınına ilişkin analizlerde bulundu. Uzman isim, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda yeni bir altın türüne yönelik dikkat çeken paylaşımlarda bulundu.

İslam Memiş’ten büyük kâr ettirecek yeni yatırım tavsiyesi!

Katıldığı bir canlı yayında öncelikle yurt dışındaki Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına ilişkin açıklanan seçim vaatlerini değerlendiren Finans Analisti Memiş, şu ifadeleri kullandı:

"Yurt dışında yaşayan yurttaşlarımızın farklı ihtiyaçları doğuyor. Sayın Bakan ile birlikte şubatın ilk haftasında gerçekleştirdiğimiz görüşmeden sonra, yurt dışındaki yurttaşlarımızın ev ihtiyacını konuştuk. Oradaki yurttaşlarımızın da konut ihtiyacı var. Görüldüğü gibi değil. Döviz girdisi bakımından da önemli bir kaynak. TOKİ evlerinden ev sahipleri olması avantajlı olacaktır. Bu sayede, yaşadığı ülkelerdeki kazancını da bırakmamış olacak. Bu çok önemli bir gelişmeydi.

İşte detaylar...


Geri Dön