16 / 05 / 2024

İslam Memiş’ten büyük kâr ettirecek yeni yatırım tavsiyesi!

İslam Memiş’ten büyük kâr ettirecek yeni yatırım tavsiyesi!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, çeyrek altın ve cumhuriyet altınındaki işçilik farklarına dikkat çekti. Gam altın yerine yeni bir yatırım aracını paylaşan Memiş, bunu arkadaşına önerdiğini söyledi.



Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan da bugün teyit etti. Otomotivle ilgili ciddi manada sorunlar var. Bununla ilgili de güzel gelişmeler olacak umarım yaz mevsiminde. Vergiyle ilgili bir değişiklik ve resmi kaynaklardan düzenlemelerde bir gevşeme olacak. Yurt dışından gelen yurttaşlar 6 aylığına araç getiriyorlardı ve otomobil kiralıyorlardı. Bu defa kendi arabalarını getirebilecek ve uzun süre binebilecekler. Bu sayede, yurt dışından araç getirenlerin burada yaşaması gerekiyordu. Başkası kullanamıyordu. Bu problem de çözülmüş olacak."

İslam Memiş’ten büyük kâr ettirecek yeni yatırım tavsiyesi!

İSLAM MEMİŞ'TEN ALTINLA İLGİLİ YENİ ÖNERİ

İslam Memiş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise, altında yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Memiş, çeyrek altın ve cumhuriyet altınındaki işçilik farklarına dikkat çekti. Gram altına alternatif olarak yeni bir yatırım aracı önerisinde bulundu. Memiş, arkadaşına tavsiye ettiği emtiayı açıkladı.

Memiş, "Arkadaşım aradı... ‘Altın alacağım. Çeyrek mi, cumhuriyet mi? Hangisini alayım?’ dedi. Ben de ‘Çeyrek altında 62 TL, Cumhuriyet altınında ise 192 TL işçilik var. 24 ayar has astar altın al’ dedim. Bu işçilikler için gram altının 1.410 TL olması lazım. Şu an 1.373 TL" dedi.

Duyduk duymadık demeyin! Ziraat Bankası’ndan başvuran herkese 3 bin TL hediye! Son 6 gün!

Trafik sigortasında çığır açan dönem resmen başladı! Yüzde 50 indirim geldi!

İkinci el araç fiyatları sıfırı geçti! Artışın sebebi bakın neymiş?

Geri Dön