28 / 09 / 2024

İslam Memiş’ten çok önemli Borsa İstanbul tüyosu geldi: İpler yıl sonunda kopacak!

İslam Memiş’ten çok önemli Borsa İstanbul tüyosu geldi: İpler yıl sonunda kopacak!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Borsa İstanbul için de bir tüyo vererek, iplerin yıl sonunda kopacağını belirtti.




Yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düşen Finans Analisti İslam Memiş, Borsa İstanbul'a yönelik yatırımcılara önemli tavsiyeler verdi.  Ülkemizde borsa yatırımcılarının sayısı giderek artarken, sene sonu beklentileri ve öne çıkması beklenen hisseler de pek çok kişi tarafından merak edilmeye başlandı. Altın ve döviz analizleriyle tanınan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, bu defa Borsa İstanbul hakkında görüşlerini paylaştı. Hangi hisselerde yükseliş öngördüğünü ve endeksin yıl sonunda ulaşabileceği seviyeleri tek tek açıkladı.

Finans Analisti İslam Memiş, faiz artışlarına rağmen enflasyona karşı borsanın hala en güçlü yatırım araçlarından biri olduğuna değinerek, Ağustos ayında yaşanan sert düşüşlerden sonra borsa hakkında çarpıcı değerlendirmeler yaptı. İslam Memiş, özellikle hangi sektörlere dikkat edilmesi gerektiğini belirtti ve yatırımcıların ilgisini çeken hisseleri de paylaştı.

İslam Memiş’ten çok önemli Borsa İstanbul tüyosu geldi: İpler yıl sonunda kopacak!

YIL SONU BORSA BEKLENTİSİ


Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre BIST 100 endeksi, çarşamba günü 9.929,83 puanla hafif bir düşüşle açıldı ve önceki kapanışa göre yüzde 0,92 oranında gerileme gösterdi. Söz konusu bu düşüşe rağmen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, BIST 100 endeksinin sene sonuna kadar 15 bin puanı görebileceğini öngörüyor. Memiş, Borsa İstanbul'un sene sonunda önemli bir yükseliş trendine gireceğini dile getirerek, yatırımcıların kademeli alımlar yaparak bu fırsattan yararlanmasını önerdi.

İSLAM MEMİŞ'TEN BORSA YATIRIM TAVSİYELERİ

Finans Analisti İslam Memiş, borsa yatırımlarında dikkat edilmesi gereken iki önemli faktörün şirketlerin geçmiş performansı ve doğru sektör seçimi olduğunu belirterek, Yatırımcılar için öne çıkan sektörleri şöyle açıkladı:

-Gıda Sektörü: Finans Analisti İslam Memiş, sene sonunda beklenen yeni enflasyon dalgasının gıda fiyatlarını artıracağını ve söz konusu bu durumun gıda sektöründeki şirketleri ön plana çıkaracağını kaydetti.

-Savunma Sanayi: İslam Memiş açıklamasında askeri ekipman ve ileri teknoloji üretimi yapan savunma sanayii şirketlerinin, uzun vadeli yatırım için cazip fırsatlar sunacağını söyledi.

-Teknoloji Sektörü: İslam Memiş son olarak yapay zeka ve ileri teknoloji üretimi yapan firmaların, gelecek dönemlerde yatırımcılara yüksek kazanç sağlayabileceğini söyledi.
 

Faizler inerse konut fiyatları ne olur? Vatandaşlar yorumladı! 

Yenigün İnşaat konkordato rüzgarına kapılmıştı açıklama geldi! Toparlayacağız ve tekrar işimize döneceğiz!

1 milyon TL’nin aylık getirisini görenler inanamadı! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön