03 / 05 / 2024

İslam Memiş'ten gümüş için yeni açıklama geldi! Gümüş fiyatları ne olacak? Elinde gümüş olanlar ters köşe olmayın

İslam Memiş'ten gümüş için yeni açıklama geldi! Gümüş fiyatları ne olacak? Elinde gümüş olanlar ters köşe olmayın

Altın ve Piyasa uzmanı İslam Memiş'ten gümüş fiyatları için yeni bir açıklama geldi. Elinde gümüş olan yatırımcılara seslenen Memiş, dikkatli olmaları konusunda uyardı.



ELİNDE GÜMÜŞ OLANLAR DİKKAT!

İslam Memiş, bugünkü Merkez Bankası faiz kararının ardından piyasalarda hareketlenmelerin olacağını söyledi. Özellikle dolar tarafında gerilemeler bekleyen Memiş, altın ve gümüş gibi kıymetli metallerde yükselişlerin meydana gelebileceğini belirtti.

İslam Memiş ten gümüş için yeni açıklama geldi! Gümüş fiyatları ne olacak? Elinde gümüş olanlar ters köşe olmayın

Memiş; ''Gümüşün ons ve gram fiyatı altına kıyasla pozitif ayrışmaya devam ediyor. 21 dolar altını alım fırsatı olarak değerlendiriyorum onsta. Gümüş gram fiyatı 13 lira seviyesi üzerinde. Bankalarda kaça satıyorlar bilmiyorum ama mutlaka daha ucuz fiyatlama karşınızda olabilir ama fiziki tarafta 13 lira altında bir gümüş yok.'' diyerek elinde gümüş olan yatırımcıların gümüşün 13 TL alında kalmayacağını ve gümüş fiyatlarının yükseleceğini söyledi.

Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Gümüş alış satış fiyatları ne kadar? İşte  24 Kasım 2022 gümüş fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön