30 / 06 / 2024

İslam Memiş'ten inanılmaz son dakika açıklaması! Bundan sonra böyle hareket edin!

İslam Memiş'ten inanılmaz son dakika açıklaması! Bundan sonra böyle hareket edin!

Sosyal medyanın fenomen yatırımcısı İslam Memiş, yılın ilk yarısında altın ve Euro'nun yatırımcılara başarılar yaşattığını vurguladı.  Yatırımcıların merakla takip ettiği İslam Memiş, 2024 için altın fiyatlarına yönelik değer kazanma tahmininde bulundu. Detaylar haberimizde...



 İslam Memiş ten inanılmaz son dakika açıklaması! Bundan sonra böyle hareket edin!

İSLAM MEMİŞ'TEN YÜKSELİŞ AÇIKLAMASI!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, son dönemde altın yatırımcılarının merakla takip ettiği konulardan biri olan altının değer kazanma potansiyeline yönelik bir tahminde bulundu. Önceki kapanışını 1.920 dolar seviyesinde gerçekleştiren altın, daha önce 1.893 dolar seviyesini test etmişti. Memiş, orta ve uzun vadede altının görünümünün pozitif olduğunu belirtiyor.

İslam Memiş'e göre, önümüzdeki hafta altın fiyatları, 1.960 dolar seviyesine doğru tepki yükselişi gösterebilir. Ancak, yatırımcılar için takip edilmesi gereken önemli bir aralık da mevcut. Bu aralık 1.860 dolar ile 1.960 dolar arasında olacak ve fiyatların bu aralık içindeki hareketi dikkatle izlenmelidir.

Bu tahmin, 2024 yılı için altının değer kazanacağı yönünde ekonomistlerin genel eğilimine paralel olarak, altın yatırımcıları için önemli bir bilgi niteliğindedir. Ancak, piyasalardaki durumlar sürekli olarak değişebilir, bu nedenle yatırımcıların diğer uzman görüşlerini ve güncel gelişmeleri de takip etmeleri önemlidir.

Cumhurbaşkanı'ndan kiracılara müjde geldi! Kirada yüzde 25 sınırı devam edecek!
Aile Bakanlığı'ndan 8.240 TL para almak isteyenler dikkat! Bu kişilere 1 kuruş bile verilmeyecek!
İş Bankası'ndan müjde! Aylık 445 TL taksitle kredi!

Geri Dön