24 / 07 / 2024

İslam Memiş’ten korkutan uyarı: Sizi tokatlarlar

İslam Memiş’ten korkutan uyarı: Sizi tokatlarlar

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, doları olanları uyardı. Memiş, “Sizi tokatlarlar” dedi. İşte detaylar!




BOMBALAR PATLAYACAK!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın için 'son şans' uyarısını yaptı. Memiş, gram altının alınmaması gereken seviyeyi de gözden geçirdi, eylül ayı için ise 'Ne bombalar patlayacak' diyerek düşüncesini açıkladı ve Memiş ayrıca 'tokatlanmayın' diye de uyarısına devam etti.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, 'Son bir şansın daha olacak' diye konuşarak gram altın hakkında uyardı. Memiş, altının alınmaması gereken seviye için de değerlendirme yaptı.

İslam Memiş, “Fed öncesi faiz kararı yüzde 100 bir fiyatlanmaya gitti. Altın, gümüş ve kripto borsası için düşüşler olabilir algısını kafanızdan silin yükseliş olabilir şeklinde uyarılarda bulunmuştum. 18 lira üzerinden dolar almak isteyenler bir kez daha düşünmelerine dair uyarılarımız vardı, bu aynen devam ediyor. Dolar ve euro'mu satarak borsaya geçtim söylemim vardı. Giriş yaptığımda 2407 puan seviyesindeydi. Şu an 2573 puanda. Değer artışları sürüyor, pozitif görünüm devam ediyor. Kişisel düşüncem, ağustos ayı sonuna kadar 2750 puan seviyelerini bekliyorum o yüzden borsada beklemeyi tercih ediyorum ancak altın ve gümüşüme dokunmadım uyarılarım vardı. Aynı pozisyonum kişisel olarak da devam ediyor.  Fed, sürpriz yapmadı, 75 puanlık artırım oldu. Ons altın 1768'e kadar yükseldi ve şimdi 1760 dolar seviyesinde bulunmaktadır. Kısa vadede geri çekilme olabilir. Bant aralığımız şu. 1730-1780 dolar aralığı ancak hedef 1800 dolar seviyesidir” dedi.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, euro ve dolar için de şunları söyledi; Euro ve dolar paritesi 10224 seviyesinde. Yatırım yapacaklara adeta mesaj gönderiyor. Sterlin, TL'de yıl sonuna kadar 25 TL seviyesine ulaşacağını düşünüyorum. Çok hızlı konuşan, acele konuşan tipler var, müşteri temsilcileri arıyorlar ve son günlerde de 0312  Ankara  kodu ile arıyorlar. Finansal piyasalar için teklifim sunuyorlar. Kim olursa olsun, ısrarla sizi arıyorlarsa, kumar piyasasına sizi çekiyorlarsa, o numarayı telefonu yüzlerine kapayın, numaraları hemen engelleyin. Sizi tokatlarlar, çarparlar. Bunlar dolandırıcı. Sen para kazanacak kadar akıllıysan, parayı idare edecek kadar da aklın var. Başkasına emanet etmeyecek kadar da aklın var. Aman arkadaşlar, dikkat edin, dolandırılmayın.”

Zorunlu trafik sigortasına güncelleme yapıldı! Artık 5 katını geçmeyecek!

Emekliler yaşadı zamların arkası kesilmiyor! Maaş artı 7 bin 500 TL ödenecek! İşte detaylar!

İndirimli kırmızı et satışı başladı! Kuyruklar sokaklara taştı! İşte detaylar!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön