12 / 05 / 2024

İslam Memiş’ten kritik Perşembe günü uyarısı! İşte gram altının yeni rotası!

İslam Memiş’ten kritik Perşembe günü uyarısı! İşte gram altının yeni rotası!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Perşembe gününü işaret ederek, gram altın için yeni uyarılarda bulundu. İşte detaylar!



EMTİA 6 AYDIR MANİPÜLE EDİLİYOR!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, TV100'deki köşesinde perşembe gününe dair uyarılarda bulundu. Memiş bu yazdıklarının yatırım tavsiyesi olmadığına vurgu yaptı ve şunları dile getirdi;

“Geçtiğimiz Cuma gününü altının ons fiyatı 1.681 dolar, gümüşün ons fiyatı 20,85 dolar seviyelerinde haftayı tamamladı. Altının ons fiyatı yüzde 3,20, gümüşün ons fiyatında yüzde 7,09’luk yükseliş yükseliş yaşaması devamlılık açısından önemli bir husustu. Bitcoin yüzde 4,45’lik yükselirken pariteler de yüzde 2 primli kapandı. Dolar endeksi de 110,65 seviyelerine gerilemişti. Emtia altı ay süren bir manipülasyonun içinde bulunuyor. Bu emtia, pariteler ve kripto paraların bu hafta yükselişine devam edeceğini öngörüyorum.”

PERŞEMBE GÜNÜNE DİKKAT!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Perşembe günü ABD enflasyon verisinin açıklanacağını hatırlatarak, geçen ay yüzde 8,2 açıklanan ABD enflasyon verisi beklentinin üzerinde geldiğini hatırlattı. Memiş, ABD enflasyonunun Perşembe günü yüzde 8 olarak açıklanacağını beklediğini söyleyerek, “Yurt içi piyasalarda ise Perşembe günü işsizlik verisini takip edeceğiz. Altın, gümüş ve kripto paralarda da dip sevilerin görüleceğini düşünmekteyim. Bundan sonra ki zamanlarda da yeni bahaneler ile yükselişler olacaktır” dedi.

DOLAR DEĞER KAYBEDEBİLİR!

Dolar endeksi konusunda da 110,67 seviyesinden kapanış yapan dolar endeksi 109,50 devamında 108,50 seviyesine gerileyebilir diyen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, “Bu hafta TL ve borsa tarafında pozitif ayrışmanın süreceğini, piyasaların haftaya moralli başlayacağını görebiliriz. Konuyu toparlayacak olursam, bu hafta dolar karşısında gram altın, ons, gram gümüş, ons gümüş ve bitcoin gibi her şey yükselirken, dolar uluslararası piyasalarda değer kaybeder” diye konuştu.

Sağlık Bakanlığı promosyon 2022 ne zaman yatacak? İşte Sağlık Bakanlığı promosyonuna dair detaylar!

Sosyal yardım parası ne zaman verilecek? Aile sosyal yardım paraları ne zaman yatacak? İşte Aile sosyal yardım sorgulama

Bankalar promosyon kampanyalarını güncelledi! Kasım ayı emekli promosyonu 2022 ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön