24 / 07 / 2024

İslam Memiş’ten kulplu altınlar ile ilgili düşündüren yorum! İşte detaylar!

İslam Memiş’ten kulplu altınlar ile ilgili düşündüren yorum! İşte detaylar!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yeni yayınlan Bir Bilene Sorduk YouTube kanalında altın kulplarından bahsetti. İşte merak edilen detaylar!




Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Bir Bilene Sorduk YouTube kanalında kulplu altınlardan bahsetti. Memiş, “Özellikle hediyelik altın alırken kulplu olanlar tercih edilmektedir” dedi.

Bu yorum sonrası vatandaşlar da bu kulplar altından mı yapılıyor, değeri ne kadar? şeklinde sorular sormaya başladı. İşte İslam Memiş merak edilen o soruya verdiği yanıt!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, bu hafta Bir Bilene Sorduk YouTube kanalında bir konuşma yaptı. İslam Memiş, kulplu altınlarda kulbun altın olup olmadığı yönündeki merak edilen noktalarına yanıt verdi. Piyasada bulunan reşat altın vb. 22 ayar ürünlerde yer alan kulpların altın olup olmadığı araştırılıyordu. Altına kurdele ya da iğne takma imkanı sunan bu kulpların değerini İslam Memiş açıklık getirdi.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Reşat altın ve diğer 22 ayar sarrafiye ürünlerinde yer alan kulp hakkında bazı bilgiler verdi. Memiş, altın kulplarının gerçek altın olmadığını vurgulayarak, kurdele ve iğne takmış olduğumuz kulpların piyasada 5 liraya imal edildiğini belirtti. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, “Normalde Darphane Genel Müdürlüğü, elimde görmüş olduğunuz bu altınları kulpsuz olarak üretmektedir. Ama bu altınlara, içeride tekrardan kulp takılıyor. Kulp takılan bu altınlar da vatandaşlar tarafından satın alınıyor. Özellikle belirtmek isterim. Cumhuriyet altını, çeyrek altın ve diğer sarrafiye grubunda yer alan kulplar gerçek altın yerine geçmez yani gerçek altın değildir. Bu kulpların gerçek altın olmadığını özellikler belirtmek isterim. Elimde görmüş olduğunuz bu Reşat altının bugünkü fiyat değeri, 6 bin 770 TL’dir. Üzerinde yer alan iğne ve kurdele takma yeri, piyasada 5 liraya üretiliyor. Bahsedilen sarrafiye ürünlerinin bu kulbu takıldıktan sonra ise kuyumcularda satışa sunuluyor” şeklinde konuştu.

Gençler çok istiyordu Cumhurbaşkanı da yaptı! Talep artınca yaş sınırı yükseldi! İşte detaylar!

TOKİ 81 ildeki sosyal konut projesi başvuruları bitti mi? 81 ildeki konut projesinden kimler yararlanacak?

BİM 2 Ağustos Salı aktüel ürünler kataloğu belli oldu! İşte 2 Ağustos 2022 fiyat listesi!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön