Ekonomi

İslam Memiş'ten şok eden dolar tahmini! Bu senaryo gerçekleşirse dolar dibi görecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından açıklanan yeni ekonomik paket ile düşüşe geçen dolar ve altında oynaklık devam ediyor. Haftayı son 6 ayın zirvesinde kapatan gram altın 1029 liradan işlem görüyor. İşte İslam Memiş’in kritik açıklamaları…Haftayı son 6 ayın zirvesinde kapatan gram altın 1029 liradan işlem görüyor

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından açıklanan yeni ekonomik paket ile düşüşe geçen dolar ve altında oynaklık devam ediyor. Haftayı son 6 ayın zirvesinde kapatan gram altın 1029 liradan işlem görüyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dolar ve altın fiyatlarında düşüşlerin olucağına dikkat çekerek ‘Venezuela Operasyonu’nun detaylarını paylaştı. Venezuela ile atılan adımların altın fiyatlarında yaşanan yükselişi söndürebileceğini söyleyen İslam Memiş, gram altın için destek seviyelerini açıkladı. 
İşte İslam Memiş’in kritik açıklamaları…

FİZİKİ OLARAK KORUYAN TEK ÜLKE

Dolarda sınırlı düşüş devam ederken GES’in etkilerinin nasıl olacağı merak ediliyor. Kritik hafta öncesi altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş Türkiye ile Venezuela arasındaki ilişkiye vurgu yaparak, Venezuela’nın altınını fiziki olarak koruyan tek ülke olduğuna dikkat çekti.

FİYAT ATEŞİNİ SÖNDÜREBİLİR

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; bunun iyi bir fırsat olduğunu belirten Memiş, Türkiye’nin sıcak paraya ihtiyacının olduğunun altını çizdi. İslam Memiş, Venezuela ile atılan adımların altın fiyatlarındaki yükselişleri söndürebileceğine dikkat çekti.

İSLAM MEMİŞ'TEN ŞOK AÇIKLAMA

Venezuela Başkanı Maduro’nun Türkiye ziyareti ve atılan adımlar sonucunda ekonomiye olacak katkılarını vurgulayan Memiş, Çorum'da kurulan Venezuela altını işletme tesisi ile gerçekleşecek yeni operasyonu duyurdu.

“DOLARA BAĞLI HER ŞEY”

İslam Memiş, "Bugünlerde Türkiye’nin nakite ihtiyacı vardır. Bu nakit ihtiyacını karşılamak için bence iyi bir fırsat yakalamış oldu. Ama içeride gram altın piyasası tamamen dolara bağlı.” dedi.

“DOLAR NEREYE GRAM ALTIN ORAYA”

Doların düşeceğini söyleyen Memiş, “Türkiye’de dolar nereye gram altın oraya. Şimdi yukarıda bir bölgedeyiz. Bence bir ay gibi bir süreç beklemek lazım, bir düşüş öngörüyorum hem gram altında hem döviz kurlarında" ifadelerini kullandı.Dolar ve altında düşüşler beklediğini belirten İslam Memiş, Venezuela operasyonun detaylarını paylaştı. 

Altın fiyatlarında sıcak gelişme! Gram altın, çeyrek altın ve tam altın kaç TL? 12 Haziran 2022 güncel altın fiyatları!

Dolarda son dakika! Dolar/TL bugün ne kadar? İşte dolar kuru 12 Haziran 2022...

Gümüş fiyatlarında son dakika! Gümüş düştü mü, yükseldi mi? 12 Haziran 2022 gümüş fiyatları...

Euro düşüyor mu? Euro'su olanlar dikkat! İşte 12 Haziran 2022 Euro/TL kuru...