15 / 05 / 2024

İslam Memiş’ten son dakika dolar açıklaması! Ben doları tercih etmem!

İslam Memiş’ten son dakika dolar açıklaması! Ben doları tercih etmem!

Ünlü analist İslam Memiş, ben doları tercih etmem dedi ve altın hakkında bazı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!



İslam Memiş, “Altının ons fiyatına baktığımız zaman dar bir bant aralığına sıkıştı. Bu aralıkların dışına çıkamıyor. Eylül ayında Amerika Merkez Bankasını(FED) bekliyor. Altının ons fiyatı 1680-1720 dolar aralığına sıkıştı. Altın 1720 dolar altına sarkınca tekrar alımlar geliyor. Eğer 1720 dolar seviyesi yukarı yönlü kırılırsa, 1740 seviyesi tekrar gündeme gelebilir kısa vade için bunlar sürpriz değildir.

Ancak yükselişte değil, yükselişlerin devam edebilmesi için, 1800 dolar seviyelerine gelmesi gerektiğini tekrar belirtmek isterim” dedi.

Akaryakıt fiyatlarında beklenmedik gelişme! İşte 8 Eylül Perşembe güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Bakan Kasapoğlu 4 bin personel alınacağını açıkladı! İşte detaylar!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 8 Eylül Perşembe 22 ayar bilezik kaç TL?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön