03 / 05 / 2024

İslam Memiş'ten son dakika ''güçlü dolar'' uyarısı geldi! Dolarda ciddi artış görülecek! Görmedim, duymadım demeyin

İslam Memiş'ten son dakika ''güçlü dolar'' uyarısı geldi! Dolarda ciddi artış görülecek! Görmedim, duymadım demeyin

Piyasa uzmanı İslam Memiş'ten son dakika ''güçlü dolar''yorumu geldi. ''Fed'in 75 baz puanlık faiz artırımı fiyatlandı'' diyen Memiş dolarda ciddi artışların olacağını söyledi.



GÜÇLÜ DOLAR...

İslam Memiş, geçtiğimiz haftalarda görünen, 111,80 endeksine kadar gerileyen dolar endeksinin 112,30 seviyesine kadar yükselmesi nedeniyle kripto para ve gram altında düşüşlerin meydana geldiğini söyledi.

Kripto paralarda yüzde 1 oranında satış gerçekleştiğinin altını çizen Memiş, emtia fiyatlarında da yüzde 1 oranında bir satış olduğunun vurgusunu yaparak şunları söyledi: “Dolar endeksindeki hareketler etkili oldu.

 Haftanın ilk işlem gününde toparlanma isteği olan bir piyasa vardı. Belirsiz ve dalgalı seyir devam ediyor, küresel piyasalarda tat tuz yok, yatay seyirde ilerliyor. Güne güçlü bir şekilde başladı dolar.”

İslam Memiş ten son dakika güçlü dolar uyarısı geldi! Dolarda ciddi artış görülecek! Görmedim, duymadım demeyin

DOLAR CİDDİ ARTACAK

Fed'in 100 baz puanlık bir faiz artırımının dolarda ciddi artışlara neden olacağını söyleyen Memiş, “Yatırımcının yüzde 92 oranı 75 baz puanlık faiz artırımını fiyatlandığını söyleyebiliriz” dedi.

TCMB’nin yarın faiz kararı vereceğine dikkat çeken Memiş, “Piyasaların önünü net bir şekilde görmesi önemli. Bir belirsizlik ortadan kalktı, kademeli bir şekilde faiz indirimi yapılacak.

Kredi musluklarıyla ilgili bir belirsizlik var, şu anda enflasyon nedeni ile tüketimi azaltıyorlar. 2023 yılının ilk çeyreğinde faizler ile ilgili gelişmeler olabilir, enflasyon düşünce para politikası kurumu farklı adımlar atabilir” değerlendirmesini yaptı.

Dolar adım adım o rakama gelecek! Doların Efendisi Selçuk Geçer açıkladı, duyanlar mıh gibi çakıldı! Hemen göz atın!

''Dolarlar o saatte satılacak'' iddiası herkesi şoke etti! Remzi Özdemir'den çılgın dolar yorumu geldi

Geri Dön