04 / 05 / 2024

'Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak' diyen ve her dediği tek tek çıkan İslam Memiş'ten yeni uyarı geldi!

'Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak' diyen ve her dediği tek tek çıkan İslam Memiş'ten yeni uyarı geldi!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten son dakika 'Türk Lirası' uyarısı geldi. İşte 'Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak' diyen ve her dediği tek tek çıkan İslam Memiş'in o uyarısı...



Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten yeni uyarı geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre İsrail'in İran'a yönelik misillemesi sonrası altın fiyatlarında önemli bir dalgalanma yaşanırken, Ons başına altın fiyatı, 2384 dolardan 2417 dolara kadar çıktından sonra 2373 dolara indi.

Yatırımcıların en çok takip ettiği isimler arasında yer alan İslam Memiş, 2380 dolar seviyelerinin piyasalar için riskli bir nokta olduğunu kaydetti ve bu seviyenin altına inmesi halinde 2330 dolara kadar bir geri çekilme beklendiğini kaydetti.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş şu değerlendirmeleri yaptı: "Ons altında 2 bin 384 dolar seviyesi var. İsrail'in misilleme haberlerinin ardından  2 bin 417 dolara kadar çıktı ons altın. Tekrar geriledi. Gün içerisinde ciddi dalgalanma yaşandı. 2 bin 373-2 bin 417 dolar aralığında 45 dolarlık dalgalanma oldu. 2 bin 380 dolar üzerinde tutunma çabasına devam ediyor. 2 bin 380 dolar piyasalar için kırmızı çizgi oldu. Aşağı yönü kırılacak mı, burayı takip ediyoruz."

 Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diyen ve her dediği tek tek çıkan İslam Memiş ten yeni uyarı geldi!

"Artık ons altında bel kemiği rakam 2 bin 380 dolar. Aşağı kırılınca 2 bin 330 dolar var, yukarı yönlü kırılırsa 2 bin 415 dolar seviyeleri var. Orta ve uzun vadede 2 bin 600 dolar hedef konumunda. Fakat söz konusu bu olaylar yatışınca düşüş yönlü öngörüm sürüyor. Birkaç hafta da sürecek. Elinde Türk Lirası bulunduranlar açıkta beklemeyin, riskli. Gram altında 3 bin 3 bin 500 lira bekliyorum ama kısa vadede riskli duruyor. Euro ve dolara bakıldığı zaman, ons taraftaki fırsatları kolladığımız için bu iki dövizi önemsiyorum."

Dolar/TL kuru üzerinde de konuşan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, kurdaki stabil seyrin sürdüğünü ve 32.45 ile 32.51 lira arasında dalgalanmalar yaşandığını kaydetti. Euro/TL kuru için de 34.55 Türk Lirası ile 34.69 Türk Lirası arasında bir değer bandı öngörüldü.

Dolar/TL kuru üzerinde de açıklamalar yapan İslam Memiş, kurdaki stabil seyrin sürdüğünü ve 32.45 TL ile 32.51 TL arasında dalgalanmalar yaşandığını kaydetti. Euro/TL kuru için ise 34.55 TL ile 34.69 TL arasında bir değer bandı öngörüldü.

Yaptığı açıklamada son zamanlarda sık sık gündeme gelen bitcoin ve gümüş piyasalarında dalgalanmaların gözlemlendiğini dile getiren İslam Memiş, Bitcoin'de yaşanan sert düşüş ve toparlanmaların stres yönetimi gerektirdiğini, gümüş fiyatlarında da 28.47 dolardan 28.94 dolara yükselişten sonra destek ve direnç seviyelerinin belirlendiğini kaydetti. 

Kâr satışlarını beklemeye devam ettiğini dile getiren İslam Memiş, ayrıca orta ve uzun vadede yeni rekor denemeleri, kısa vadede kâr satışları kaçınılmaz olacağını da kaydederek, "1 hafta daha sabırlı olmak gerek." dedi.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kira sözleşmelerinde 10 yıllık süre nasıl hesaplanır? 

Milli Emlak'tan 3 şehirde 4 bin TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arazi fırsatı! 

Garanti emekli promosyonunda son dakika! Nisan 2024 yeni emekli paketiyle hesaplara tam 15 bin TL yatırılacak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön