19 / 05 / 2024

İslam Memiş'ten yürekleri ağza getiren açıklama geldi! Altın ve dolarda bunu yapmazsanız yatırımınız boşa gidecek!

İslam Memiş'ten yürekleri ağza getiren açıklama geldi! Altın ve dolarda bunu yapmazsanız yatırımınız boşa gidecek!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın ve dolar yatırımcıları için yürekleri ağza getiren bir açıklamada bulundu.  Altın ve dolarda bunu yapmazsanız yatırımınız boşa gidecek!



''BUNU YAPMAYANIN YATIIRMI BOŞA GİDECEK''

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, dolar tarafından bu sene yaşanacak olan kur ataklarının piyasaları rizke sokacağını belirtti. Dolarizasyonun önüne geçmek için de borsa tarafının destekleneceğini söyleyen Memiş, ''Dolar ve borsa aynı anda yukarı gider ve yatırımcı borsayı tercih edebilir.'' dedi. 

Bu duruma şaşırılmaması gerektiğine dikkat çeken Memiş,  Bugün döviz veya altın yatırımcısının maliyet hesaplaması yapmasının gerektiğini söyledi. 

 İslam Memiş ten yürekleri ağza getiren açıklama geldi! Altın ve dolarda bunu yapmazsanız yatırımınız boşa gidecek!

Döviz derken dolar mı, euro mu veya sterlin mi? sorusu merak edilirken altında da   sarrafiye grubu mu, has astar altın mı? sorusu yanıt arıyor.

Memiş ''Bu ayırımı iyi yapanın işçilik farkını da düşünmesi gerek. Bir şeye yatırım yapılacaksa düşerken alınır, yükselirken satılır. Bugüne baktığımızda gram bin 400 olmuş; “Alalım mı?” 1500 olmuş; “Aldım zarar ettim.”

Sepet yapmayan, zamanında hamle yapmayan bu sorunları yaşarken, zamanında hazırlığını yapan rahat.'' diyerek altın ve dolarda dikkat edilmesi gereken konuları açıkladı.

 

 


Geri Dön