03 / 05 / 2024

İsmail Hakkı Edebali: Vatandaşlarımızın isteklerine yön vereceğiz!

İsmail Hakkı Edebali: Vatandaşlarımızın isteklerine yön vereceğiz!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Zümrütevler ve Musababa mahallelerini ziyaretinde vatandaşlarla bir araya gelerek master planı onaylanan kentsel dönüşüm projesi hakkında bilgiler verdi....



Kentsel dönüşüm projesiyle 'İdeal Şehir Yeni Yıldırım' anlayışını hayata geçirmek için çalışmalarını aralıksız sürdüren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, bir yandan saha incelemelerine devam ediyor, diğer yandan halka gelinen süreçle ilgili bilgiler aktarıyor. İncelemelerde bulunmak için gittiği Zümrütevler ve Musababa mahallelerinde vatandaşlarla buluşan Başkan Edebali, "Kentsel dönüşümü yerinde takip ederek vatandaşlarımızın isteklerine göre çalışmalarımıza yön vereceğiz" diye konuştu. 



YILDIRIM BİZİM GÖZBEBEĞİMİZ 


Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 700 bin nüfuslu ilçeyi dünya şehri yapmak istediklerini vurgularken, bunun için en az 50 yıllık bir planlamanın şart olduğuna işaret etti. Edebali, "Yıldırım bizim gözbebeğimiz. Amacımız, Yıldırım'ı daha da geliştirerek en üst seviyeye çıkarmak. Bunu da ancak halkımız ile el ele olursak başarabiliriz. Yıldırımlılar bizim başımızın tacıdır'' şeklinde sözlerini tamamladı.


Yurthaber


Geri Dön