02 / 05 / 2024

İsmail Sarı: Bayraklı yeniden doğacak!

İsmail Sarı: Bayraklı yeniden doğacak!

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Bayraklı Belediye Başkan adayı İsmail Sarı ile ilçenin yeniden doğacağını söyledi, "Sorunlarını saymaya kalksak vaktimiz yetmez. İsmail Sarı Bayraklı yeniden doğacak...



Binali Yıldırım, Bayraklı adayı İsmail Sarı'ya destek verdi, "Geçmişi geri getiremeyiz. İsmail Sarı ile Bayraklı değişecek" dedi AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Bayraklı Belediye Başkan adayı İsmail Sarı ile ilçenin yeniden doğacağını söyledi, "Sorunlarını saymaya kalksak vaktimiz yetmez. 


Kentsel dönüşüm sorunları mı dersin, trafik sorunu mu dersin, alt yapı mı dersin. Ne ararsan var. Oysa Bayraklı İzmir'in kurulduğu yer. İzmir'in tarihi burada yazılmaya başlandı. Bunları hak etmiyor. Başkanım, Sayın İsmail Sarı, geçmişi geri getiremeyiz ancak bugün ve gelecek avucumuzun içindedir. 30 Mart İzmir'de ve Bayraklı'da efsane şehrin yeniden efsane olarak anılacağı gün olacak" dedi. 


Bayraklı Belediye Başkan adayı İsmail Sarı, 30 Mart'a kadar durmadan çalışacağını söyledi. Bayraklı'mn yıllarca ihmal edildiğini, ötelendiğini söyleyen Sarı, "Şimdi Bayraklı için AK Belediyecilik zamanı. Bayraklı'da uzun soluklu bir yolculuğa çıkmak istiyoruz. İlçemizin sorunlarını çok iyi biliyoruz. 30 Mart'a kadar durmadan çalışıp hemşehrilerime Bayraklı'yı nasıl markalaştıracağımızı anlatacağız. Söz veriyorum, Bayraklı artık kabuğunu kıracak, hak ettiği hizmeti bizim ile alacak" diye konuştu. 


Sabah Egeli 


Geri Dön