04 / 05 / 2024

İSPARK gazetecilerin indirimini iptal etti

İSPARK gazetecilerin indirimini iptal etti

İSPARK abonesi gazetecilere kaydedilen açıklama ile kötü haber geldi. Basın kartı sahibi gazeteciler artık uygulamadan yararlanamayacaklar. Buna göre, abonelik indirimleri UKOME kararıyla iptal edildiği duyuruldu.



İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki İSPARK, senelerdir süre gelen bir uygulamanın iptal edildiğini duyurdu. Bu kağsamda, İSPARK otoparklarında basın kartı sahibi gazetecilere uygulanan abonelik indirimleri UKOME kararıyla iptal edildi.

Geçtiğimiz haftalarda park ücretlerine büyük zam yapan İSPARK şimdi de uzun yıllardın gazetecilere hak tanınan aboneliklerde yüzde 50 indirim uygulamasının iptal edildiğini açıkladı. medyatava.com'da yer alan habere göre; Sarı basın kartı sahibi gazetecilere uygulanan yüzde 50 abonelik indiriminin iptal edildiğini belirten İSPARK yetkilileri gazetecileri arayarak yeni tarife ile aboneliklere devam edip etmeyeceklerini soruyor.

Haziran ayında Cihangir'de gazetecilere yapılan indirimle beraber aylık 750 lira olan otopark aboneliği önce 1250 liraya daha sonra da geçtiğimiz günlerdeki zamla beraber ise 2000 liraya yükseltilmişti. Gazetecilere uygulanan indirimin iptal edilmesiyle birlikte Cihangir'de İSPARK aboneliği 4 bin liraya çıktı. Abone olan gazetecileri arayarak indirimin iptalini bildiren İSPARK yetkilileri, sarı basın kartlı gazeteciler için günlük uygulanan ücretsiz park hakkının ise henüz devam ettiğini belirtti.

İSPARK gazetecilerin indirimini iptal etti

İSPARK NE İŞE YARAR? 

İSPARK, şehir içinde kısa süreli parklanmayı teşvik etmek ve uzun süreli parklanmayı ana arterlerden alıp, yoğunluğu daha az olan bölgelere aktarmak için çalışmaktadır. Birçok farklı proje ve yeniliği İstanbul ile buluşturan İSPARK, birbirine entegre ulaşımın sağlanmasına destekte verir. İSPARK NASIL KULLANILMAKTADIR? Sürücüler otoparka girişte İstanbulkart'ı akıllı ödeme cihazlarına ve el terminallerine okutarak ödeme yapabiliyorlar. İSPARK'ın kent genelinde bulunan tüm katlı, açık ve yol üstü otoparklarda artık İstanbulkart ile ödeme yapılabiliyor.

İSPARK KAÇA KADAR ÜCRETSİZ

(İSPARK), yol üstü otoparklarda 0-15 dakikaya kadar otoparkın, ev sahiplerine ise 18.00'den 09.00'a kadar otopark hizmetinin ücretsiz olduğunu kaydedilmişti.

İSPARK 'IN SAHİBİ KİMDİR?

İSPARK, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin önderliğinde ve güçlü marka kimliğiyle; kent dokusuyla uyumlu, çevre dostu, sürdürülebilir proje ve yatırımlarla İstanbullulara hizmet vermeye devam ediyor.

İSPARK dolandırıcılarına dikkat! ''QR kodu taratınız'' tuzağına düşmeyin! 24 saat içinde hesaplarınız boşaltılabilir...

İSPARK'ta zamlı tarife bugün başladı

Zam geldi yeni tarifeler peş peşe güncellendi! Yeni İSPARK otopark ücreti kaç lira? İSPARK'ta 1 saat park ne kadar?

 


Geri Dön