01 / 05 / 2024

Ispartakule Bizim Evler konutları 15 Nisan'da satışa çıkacak!

Ispartakule Bizim Evler konutları 15 Nisan'da satışa çıkacak!

İhlas Holdingin Ispartakulede gerçekleştirdiği Bizim Evler markalı konutların 4üncü etabı 15 Nisanda satışa çıkacak. Böylece bölge Bizim Evler Mahallesi hline gelecek. İhlas Holding  Bizim Evler markasıyla bölgenin en büyük yaşam alanını inşa ettiklerini



Şimdiye kadar 11 bin 370 aileyi ev sahibi yapan İhlas Holdingin Ispartakulede geliştirdiği Bizim Evler markalı konutlara bir yenisi daha ekleniyor. Ispartakuledeki dördüncü proje, 800 konutluk olacak ve Bizim Evler 4 adıyla satışa sunulacak. Böylece Bahçeşehir Ispartakule mevkiinde yer alan Bizim Evler projeleriyle bölgede Bizim Evler Mahallesi kurulmuş olacak.  TOKİ  iştiraki birçok firmanın projelerinin yer aldığı bölgede, İhlas Holding olarak Bizim Evler markasıyla bölgenin en büyük yaşam alanını inşa ettiklerini söyleyen Bizim Evler Proje Koordinatörü Mehmet Erhan Değerli, Bizim Evler projeleriyle hızla gelişen ve nüfusu artan bölge gün geçtikçe değer kazanmaya devam ediyor. 2009 yılı haziranında yaşamın başladığı Bizim Evler 1 ve 8 ay erken teslim edilen Bizim Evler 2nin ev sahipleri, kaliteli bir yaşam alanıyla birlikte kazançlı bir yatırıma da sahip oldu. Erken teslim müjdelerinin yanı sıra kısa zamanda prim yapan evleriyle şimdiden kazançlı çıktılar. Bizim Evler 3ün inşaatı ve satışı hızla devam ederken, Ispartakule konut bölgesinde yaklaşık 2 bin 800 konut ve sosyal tesisleri ile Bizim Evler Mahallesi kurulmuş olacak diye konuştu.

8 AY ÖNCE TESLİM EDİLDİ
2009 yılında Bizim Evler 1 projesini erken teslim eden, gördüğü ilgiyle yatırımlara hız veren İhlas Holding, Bizim Evler 2yi 8 ay erken teslim etti. Aynı bölgede Bizim Evler 3ü de erken teslim etme hazırlığı yapan İhlas Holding, şimdi de Bizim Evler 4 ile iddialı bir başlangıç yapıyor. 60 bin metrekare arsa üzerinde konumlandırılan Bizim Evler 4ün 800 daireden oluştuğunu belirten Değerli, projede 342 adet 2+1, 224 adet 3+1 ve 228 adet 4+1 daire tiplerinin yer aldığını, 800 konutun yanı sıra 30 ofis, 2 katlı dershane ve 70 mağazalık Bizim Çarşı ile bölgeye büyük değer kazandıracağını ifade etti.


YÜZDE 85İ PEYZAJ ALANI
Bizim Evlerde kapalı yüzme havuzu, fitness salonları, sauna ve Türk hamamı ile site sakinlerinin sosyal hayatına da önem veriliyor. Projede dairelerin tamamı, A enerji sınıfı ankastre cihazlar, invertörlü klimalar ve yoğuşmalı kombi ısınma sistemleri ile donatılmış olarak teslim ediliyor. Ayrıca site aidatları da emsal projelere kıyasla metrekareye 0.90 kuruş gibi düşük miktarlarda bulunuyor. Projenin yüzde 85i peyzaj alanına ayrılan site, tren istasyonuna 150 metre. Atatürk Havalimanına 15 dakika mesafede bulunan Bizim Evlerde İETT günde 150yi aşkın sefer düzenliyor. Satışa 15 Nisanda başlanacak Bizim Evler 4 için şimdiden talep gelmeye başladığını söyleyen İhlas Holding yetkilileri, Bizim Evler Projelerinin tamamlanmasının artından Ispartakulede Bizim Evler markalı konutlarda 11 bini aşkın kişinin yaşayacağını ifade ettiler.
Türkiye


Geri Dön