28 / 04 / 2024

Ispartakuleliler sağlık tesisi istiyor!

Ispartakuleliler sağlık tesisi istiyor!

Ispartakule'de beton santrallerinin bulunduğu alanının park olmasını isteyen ve bu isteklerini bağlı oldukları Avcılar Belediyesi'ne ileten Ispartakuleliler, bölgeye hastane yapılması için de harekete geçti...




Ispartakule'de beton santrallerinin bulunduğu alanın park olmasını isteyen ve bu isteklerini bağlı oldukları Avcılar Belediyesi'ne ileten Ispartakuleliler, bölgeye hastane yapılması için de harekete geçti. Ispartakule'ye sağlık tesisi yapılmasını isteyen Ispartakuleliler için adım atan ISDER Ispartakule Derneği Avcılar Kaymakamlığı'na bir dilekçe sundu. Verdikleri dilekçede Ispartakule'de 50 binden fazla kişinin ikamet ettiğini ve sağlık ocaklarının yetersiz kaldığını dile getiren Ispartakule Derneği, devlet hastanelerinden yeterli hizmeti alamadıklarını belirtti. 


ISDER Ispartakule Derneği tarafından Avcılar Kaymakamlığı'na sunulan dilekçe;


Ispartakuleliler sağlık tesisi istiyor!



ISDER Ispartakule Derneği tarafından yapılan açıklama şu şekilde;


Isder-Ispartakule Derneği olarak 2016 yılı hedefleri arasında olan Ispartakule Sağlık Tesisi Projesi kapsamında Avcılar Kaymakamımız Hulusi Doğan Beyefendi ile geçen hafta yaptığımız görüşme sonucu, bugün mahallemizdeki sağlık tesisi ihtiyacını anlatan ve gerekli tesis için mahalle adına istediğimizi belirttiğimiz dilekçeyi vermiş bulunmaktayız. Ispartakule Derneği olarak bu konuyu çözüme ulaşan kadar tüm mercilerde takip etmeye devam edeceğiz. Bu konuda bizlere destek olacak tüm komşularımızı yanımızda görmek bİze güç katacaktır.



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön