09 / 05 / 2024

ISS 2014'te Dünyanın En İyi Dış Kaynak Hizmeti Sağlayan Şirketi seçildi!

ISS 2014'te Dünyanın En İyi Dış Kaynak Hizmeti Sağlayan Şirketi seçildi!

1901 yılında Kopenhag’da kurulmasının ardından 2005 yılında Türkiye pazarına giriş yapan ISS, dünya genelinde 100 yılı aşkın tecrübesiyle Entegre Tesis Yönetimi alanında en iyi hizmeti sunuyor.



Uluslararası Dış Kaynak Hizmeti Profesyonelleri Birliği’nin  (IAOP) 2014 değerlendirmesiyle ‘Dünyanın En İyi Dış Kaynak Hizmeti Sağlayan Şirketi’ seçilen ISS, başarılı çalışmalarıyla dünya genelinde adından sıkça söz ettiriyor.

Uluslararası Dış Kaynak Hizmeti Profesyonelleri Birliği’nin (IAOP) bağımsız endüstri jürisi tarafından yapılan değerlendirmeyle ikinci kez dünyanın en iyi dış kaynak hizmeti sağlayan şirketi seçilen ISS, başarılı çalışmalarını ödüllerle taçlandırıyor. Accenture, Johnson Controls, CBRE, Capgemini ve Aramark gibi dünyanın diğer dış kaynak hizmeti sağlayan şirketleriyle yarıştığı değerlendirme sonucunda birincilik unvanını alan ISS, uluslararası uzmanlardan oluşan jüri tarafından değerlendirildi.

ISS, büyüklük ve büyüme oranı; müşteri referansları; kurumsal yeterlilikler ve yönetim beceri ve imkânları olarak sıralanan söz konusu parametrelerde jüri üyelerinin tamamından alınabilecek en yüksek puanları alarak 2014 yılında da sektörün liderliğini üstlendi.



ISS Grup CEO’su Jeff Gravenhorst ISS’in başarısında 529.199 ISS çalışanının büyük rol oynadığını işaret ederek, şu ifadeleri kullandı; “Tüm dünyadaki çalışanlarımızla gurur duyuyorum. Hizmetlerimizin müşterilerimizin işlerine ne şekilde yardımcı oldukları noktasında gösterdikleri takdir duygusu ve anlayışın yanı sıra bu kaliteli hizmetleri her gün sunmakta sergiledikleri sağlam görev bilinci sayesindedir ki, müşterilerimiz mutlu ve memnundurlar.” Jeff Gravenhorst ayrıca, “Müşterilerimizin tesislerine özenle hizmet vermek ve işlerine destek olmak için çalışmalarımıza daha da hız vermek için bu ödülün sağladığı motivasyondan yararlanacağız.”  dedi.


Uluslararası Dış Kaynak Hizmeti Profesyonelleri Birliği (IAOP) Başkanı Jag Dalal; “ISS’in başvurusunun değerlendirilmesinde oldukça dikkat çeken, ISS’in değerlendirdiğimiz tüm alanlarda muazzam yatırımlara sahip olduğu gerçeğiydi. Tüm kriterlerde dünyanın en iyisi olduklarını kanıtlamak bakımından gerçekten beklenenin de ötesinde bir performans gösterdiler.” dedi.



Geri Dön