20 / 05 / 2024

En İyi Dış Kaynak Hizmeti Sağlayan Şirket

En İyi Dış Kaynak Hizmeti Sağlayan Şirket

1901 yılında Kopenhag’da kurulmasının ardından 2005 yılında Türkiye pazarına giriş yapan ISS, dünya genelinde 100 yılı aşkın tecrübesiyle Entegre Tesis Yönetimi alanında en iyi hizmeti sunuyor.

Almanya’da konut fiyatlarında 2000 yılından beri en sert düşüş yaşandı!

Almanya Federal İstatistik Ofisi tarafından açıklanan verilere göre Almanya’da konut fiyatları geçen sene bir önceki seneye göre yüzde 8,4 gerileme gösterdi. Böylelikle ülkede konut fiyatlarında 2000'den bu yana en sert düşüş yaşanmış oldu.

Esenyurt’ta konut satışlarında son 9 yılın en sert düşüşü!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konuta erişim zorluğu ve artış gösteren fiyatlar en çok dar ve orta gelirli vatandaşları vurdu. Açıklanan rakamlara göre Esenyurt konut satışlarının en çok düştüğü ilçe oldu.

Dünyanın en iyi 4 turizm köyü seçildi! Türkiye'de bu köylerde yeri olanlar çok şanslı...

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü 2021 senesinde Dünyanın En İyi Turizm Köyü'nü seçtiğini açıkladı. Açıklanan listeye Türkiye'den 4 köy girdi. En İyi Turizm Köyleri listesine giren köyler ve detaylar.

Emlak krizinden kurtulamayan Çin'de konut fiyatları yine düştü! Son dokuz yılın en sert düşüşü!

Çin ekonomisi 2023 yılında yüzde 5,2 büyüyerek resmi hedefi aşsa da son dönemlerde gündemden düşmeyen gayrimenkul sektörü yeni bir olumsuz eşiği daha geçti. Ülkede konut fiyatlarında son 9 yılın en sert düşüşü görüldü.

Almanya’da konut fiyatlarında 2000 yılından beri en sert düşüş!

Almanya Federal İstatistik Ofisi tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, Almanya'da konut fiyatları yüzde 9,9 geriledi ve 2000 yılından beri en sert düşüşü gösterdi. İşte tek tek açıklanan o son dakika rakamları...

Birleşik Krallık'ta konut fiyatlarında son 14 yılın en sert düşüşü!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Birleşik Krallık'ta konut fiyatları, geçen ay yıllık bazda yüzde 4,6 gerileme göstererek, son 14 senenin en sert düşüşünü kaydetti.

İngiltere'de konut fiyatlarında 14 yılın en sert düşüşü!

Konut finansman kuruluşu Nationwide tarafından yapılan son dakika açıklamasında İngiltere'de konut fiyatlarının bu senenin temmuz ayında yıllık bazda yüzde 3,8 azalarak 2009'dan  bu yana en sert düşüşünü kaydettiği bildirildi.

Konut satışlarında son 2 yılın en sert düşüşü!

TÜİK tarafından geçtiğimiz günlerde açıklanan verilere göre, ülke genelinde Haziran ayında yapılan konut satışları bir önceki senenin aynı ayına göre yüzde 44.4 azalarak 83 bin 636 oldu. Konut satışlarında son 2 yılın en sert düşüşü yaşandı.

Mayıs ayı fiyat istatistikleri resmen açıklandı: Fiyatı en fazla düşen 'doğalgaz' oldu!

Mayıs ayı fiyat istatistikleri Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından resmen açıklandı. Açıklanan detaylara göre Mayıs ayında fiyatı en fazla düşen 'doğalgaz' oldu...

Borsa İstanbul’da son 2 yılın en sert düşüşü! Endeks yüzde 8,62 oranında çakıldı!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketinin ardından Borsa istanbul’da dün başlayan sert düşüşler bugün de devam etti. BIST 100 endeksi 22 Mart 2021'den bu yana en sert düşüşünü yaşadı.

Borsada son 11 ayın en sert düşüşü yaşandı! Devre kesici iki kez çalıştı!

Borsa İstanbul bugün önemli düşüşlerinden birini daha yaşadı. Bugün Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, yüzde 7,37 değer kaybetti ve günü 5.116,41 puandan tamamladı. Bu gelişmeyle Borsa İstanbul BIST100 endeksi, 24 Şubat 2022'den bu yana en sert düşüşünü gerçekleştirdi.

İller döviz ve altın yarışına girdi! En çok döviz alan il belli oldu! İşte detaylar!

Döviz ve altın konusunda iller yarışa girdi. En çok döviz ve altın alan iller belli oldu. İşte detaylar!

Dünyanın en iyi şehirleri açıklandı! İşte İstanbul'un sıralamadaki yeri

Dünyanın en eğlenceli ve gelişen şehirleri belli kriterlere tabi tutularak değerlendirildi. Time Out dergisi Dünyanın En İyi Şehirleri 2022 Raporuna İstanbul da girdi. Toplamda 53 şehirin değerlendirildiği listede ilk sırayı bakın kim aldı?

En İyi Dış Kaynak Hizmeti Sağlayan Şirket Haberi

En İyi Dış Kaynak Hizmeti Sağlayan Şirket

Uluslararası Dış Kaynak Hizmeti Profesyonelleri Birliği’nin  (IAOP) 2014 değerlendirmesiyle ‘Dünyanın En İyi Dış Kaynak Hizmeti Sağlayan Şirketi’ seçilen ISS, başarılı çalışmalarıyla dünya genelinde adından sıkça söz ettiriyor.

Uluslararası Dış Kaynak Hizmeti Profesyonelleri Birliği’nin (IAOP) bağımsız endüstri jürisi tarafından yapılan değerlendirmeyle ikinci kez dünyanın en iyi dış kaynak hizmeti sağlayan şirketi seçilen ISS, başarılı çalışmalarını ödüllerle taçlandırıyor. Accenture, Johnson Controls, CBRE, Capgemini ve Aramark gibi dünyanın diğer dış kaynak hizmeti sağlayan şirketleriyle yarıştığı değerlendirme sonucunda birincilik unvanını alan ISS, uluslararası uzmanlardan oluşan jüri tarafından değerlendirildi.

ISS, büyüklük ve büyüme oranı; müşteri referansları; kurumsal yeterlilikler ve yönetim beceri ve imkânları olarak sıralanan söz konusu parametrelerde jüri üyelerinin tamamından alınabilecek en yüksek puanları alarak 2014 yılında da sektörün liderliğini üstlendi.



ISS Grup CEO’su Jeff Gravenhorst...