28 / 04 / 2024

Dünyanın en iyi şehirleri açıklandı! İşte İstanbul'un sıralamadaki yeri

Dünyanın en iyi şehirleri açıklandı! İşte İstanbul'un sıralamadaki yeri

Dünyanın en eğlenceli ve gelişen şehirleri belli kriterlere tabi tutularak değerlendirildi. Time Out dergisi Dünyanın En İyi Şehirleri 2022 Raporuna İstanbul da girdi. Toplamda 53 şehirin değerlendirildiği listede ilk sırayı bakın kim aldı?



Dünyanın En İyi Şehirleri 2022 listesine göre 53 şehir arasında Türkiye’den sadece İstanbul yer aldı. İlk sırada İskoçya’nın Edinburgh kenti yer alırken İstanbul 50’nci oldu.

Time Out dergisi Dünyanın En İyi Şehirleri 2022 Raporunu yayınladı. Her yıl binlerce kişiyle yapılan anket sonuçları ile hazırlanan araştırmada; restoranlar, barlar, galeriler, gece hayatı, sürdürülebilirlik, toplu taşıma ve sanat etkinlikleri gibi faktörlerin baz alındığı belirtildi.

Dergide yer alan haberde, "Bu yılki en iyi şehirlerimiz, gelişen gece hayatı, harika yiyecek ve içecekleri ve bolca sanat, kültür ve müzeleri olan şehirler. Sıkıcı olmayan veya aşırı pahalı olmayan veya abartılan yerleri vurguladık ve en iyi seçimlerimizin yürünebilirlik, iyi toplu taşıma ve güvenlik ve sürdürülebilirlik gibi pratik şeyler için de iyi puan almasını sağladık." ifadelerine yer verildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön