07 / 05 / 2024

İstanbul 216 projesinde 36 ay sıfır faiz imkanı!

İstanbul 216 projesinde 36 ay sıfır faiz imkanı!

İstanbul 216'da projede yüzde 1 KDV avantajı imkanı sunulurken, konut beisteyen müşterilere ise yüzde 5 indirim yapılıyor. Baysaş İnşaat Yönetim Kurulu yaparak yatırımcıya kar elde ettiriyoruz" diye konuştu.




Baysaş İnşaat, Fikirtepe'de hayata geçirdiği İstanbul 216 projesini 36 ay sıfır faiz imkânı sunuyor. 

Ayrıca projede yüzde 1 KDV avantajı imkanı sunulurken, isteyen müşterilere ise yüzde 5 indirim yapılıyor. Baysaş İnşaat Yönetim Kurulu yaparak yatırımcıya kar elde ettiriyoruz" diye konuştu. Kampanya ile şu ana kadar projenin yüzde 25'ini sattıklarını belirten Şemsettin Aydın, toplamda yüzde 50'yi geçen satış grafiği yakalayacaklarını dile getirdi. Hazırladıkları satış kampanyalarmda gerçekçilikten yana oldukBaşkanı Şemsettin Aydın, şu an için satışım yaptıkları tek proje olan İstanbul 216'da sundukları avantajların kaba inşaat bitene kadar devam edeceğini söyledi. Kampanyanın faydalarını anlatan Aydın, "Piyasa şartlarına göre çok uygun fiyatlarla satış yapıyoruz. Projemiz tamamlandığında bölgeye göre yüzde 50-60 arasında prim yapar diye düşünüyorum. 

Banka kredisi kullanmayan ve şirkete borçlanan konut alıcıları her daim daha avantajlı oluyor. Bankaların araya girmesi durumunda yüzde 20 oranında fark ortaya çıkacakken biz sıfır faizle konut satışı Fikirtepe'de hayata geçirdiği İstanbul 216 projesinde 36 ay sıfır faiz imkânı sunan Baysaş İnşaat, ayrıca peşin ödemek isteyen müşterilere yüzde 5 indirim yapıyor. 

larını vurgulayan Aydın, "Çok uzun vadeler yaparak konut fiyatını abartmak yerine vadeyi daha mantıklı bir dönemde tutarak fiyatlarla oynamıyoruz. Şu sıra en çok tercih edilen kampanya çeşidi hiç kuşkusuz sıfır faizle yapılan uzun dönem vadelerdir. Tabii burada verilen peşinat oranı da çok önemli. 

Konut alıcıları bunu dikkate almalı" uyarısında bulundu. Kampanyaların tüketiciyi cezbederken, konut satışlarını da hızlandırdığını ifade eden Aydın, "Bize göre satışların en az yüzde 20'si kampanyalarla gerçekleşiyor" dedi. 


Dünya


Geri Dön