19 / 05 / 2024

İstanbul City'de 700 konuttan 500'ü proje bitmeden satıldı! Banka kredisi, kefil, ara ödeme ve faiz yok!

İstanbul City'de 700 konuttan 500'ü proje bitmeden satıldı! Banka kredisi, kefil, ara ödeme ve faiz yok!

İstanbul Palmiye Grup, Çerkezköye yaptığı İstanbul City Projesinde Kefil, banka kredisi, faiz ve ara ödeme yok deyince 700 konutun 500ünü daha proje bitmeden sattı



Çerkezköydeki başarıyı İstanbula taşımak isteyen firma 3 farklı bölgede yeni projeler gerçekleştirecek. 40 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen İstanbul City Projesinin büyük rağbet gördüğünü belirten İstanbul Palmiye Grup Satış Müdürü Selçuk Sukas, Proje 3 etaptan oluşuyor ve ilk etabı 2012 yıl başına yetişecek.

AVMyi de kapsayan 1inci etap 2013 aralık ayında ve 2015 haziran ayında da projenin son etabını teslim etmiş olacağız. Fakat buna rağmen 700 dairenin 500ünü şimdiden sattık. AVMnin de büyük bir kısmının satışını aynı şekilde gerçekleştirdik. Buradaki başarımızın en büyük sebebi Türkiyedeki bir ilki gerçekleştirerek insanlara banka kredisi, kefil, ara ödeme ve faiz yok dememiz. Ve 5 bin TL peşin ve 500 TL taksit imkanlarını bile sunduk. Kalan 200 daire için başka kampanyalar yapıyoruz dedi. Sukas, Çerkezköyde İstanbulun 3üncü uluslararası havalimanının bu bölgeye yapılacak olması, hızlı trenin Halkalıdan sonraki ilk durağının Çerkezköyde olması ve İstanbuldaki sanayi tesislerinin buraya taşınacak olmasının da satışlarında en az ödeme avantajları kadar önemli olduğunu söyledi.

MASLAKLA SES GETİRECE

Şişli bölgesinde 1993ten beri inşaat yapan İstanbul Palmiye Grup, Çerkezköy Kızılpınarda inşaatı süren İstanbul City evlerinin 1. etabını teslim etmenin hemen ardından Maslak, Sancaktepe ve Kurtköyde üç yeni projeye start vermek için çalışmalarına başladı. Projelerle ilgili anlaşmalar son aşamada. Grup yeni projeler için birbiri ardına toplantılar gerçekleştiriyor. Projelerin üçünün de birbirinden farklı olacağını aktaran İstanbul Palmiye Grup Satış Müdürü Selçuk Sukas, projelerin detayları konusunda şu an için ser verip sır vermiyor. Sukas Maslak projesiyle büyük ses getireceklerini de söylemeden edemiyor.

Türkiye


Geri Dön