05 / 05 / 2024

İstanbul dünyanın 2-3 merkezinden biri olacak!

İstanbul dünyanın 2-3 merkezinden biri olacak!

Gizli ilimler araştırmacısı Serhat Aydın, " Bugün İstanbul'da lüks binalar yükseliyor. Birileri diyor ki bunları kim alacak. Bu evler boşuna yapılmıyor. Yakın gelecekte, bütün dünyadan insanlar İstanbul'a gelecek" dedi.



Harflerin, sayıların bir gizemi var mı, isimlerimiz, doğum tarihimiz kaderimizin şekillenmesinde ne kadar etkili... Hayatımızdaki dönüm noktalarını önceden bilebilir miyiz, ruh eşimizi tanıyabilir miyiz... Çocuklarımıza vereceğimiz isimler, onların geleceğini şekillendirebilir mi… İnsanlık tarih boyunca bu sorulara yanıt aradı. 


İNSANLIK TARİHİ KADAR ESKİ

Bilimin bu sorulara cevabı; açık ve net bir 'hayır'. Dolayısıyla bu konuda söylenebilecek her şey 'afaki', iddia edilen her şey havada kalıyor. Ancak bilimin yanıtı ne olursa olsun insanlığın, evrenin gizemini çözmek çabası da bitmiyor. Yüzyıllardır hayatını yıldızlara bakarak şekillendiren insanlar var; astrolojinin, numeralojinin tarihi insanlık tarihi kadar eski. Son yıllarda Hollywood starları sayesinde popülaritesi de artıyor. Geçmişi neredeyse insanlık tarihi kadar eski… 


‘FALCI, KAHİN DEĞİLİM’ 

Serhat Aydın da hayatını 'gizli ilimlere' adayanlardan. O kendini araştırmacı olarak tanımlıyor. "Kabalist de numeralog da, falcı da kahin de değilim. Bu yüzden bana 'Ne iş yapıyorsun' diye soranlara sadece araştırmacıyım diyorum" diye anlatıyor. 

Serhat Aydın'ın belli çevrelerde efsane haline gelen popülaritesi ise şimdiye kadar yaptığı ilginç öngörülerin sürpriz bir şekilde tutmasından kaynaklanıyor. Burada tahminlerin sadece kişilerle değil, kurumların, ülkelerin geleceğiyle de ilgili olduğunu söylemekte fayda var. 

Çünkü Aydın'ın iddiasına göre Türkiye'yi sarsan pek çok önemli operasyonu daha ortada adı bile yokken tahmin etmiş, dünya çapında pek çok ünlünün veya siyasinin hayatına dair kritik dönüm noktalarını öngörmüş. 


İSİM VE TARİHLERİN ŞİFRESİ 

- Tam olarak ne yapıyorsunuz anlatır mısınız?  

Küçük yaşta dinler tarihine merak saldım. 15 yaşımdan bu yana da dinleri ve gizli ilimleri araştırıyorum. 20 yaşında tek başıma Mekke'ye gittim. Orada gerçek İslam’ı kavramaya çalıştım. Ve bu araştırmalarım esnasında bazı mistik insanlarla tanıştım. Astroloji, numeroloji ya da ebcet hesabına göre bir takım hesaplamalar yapan kişilerle karşılaştım. Bu insanlardaki bilgiler beni şaşırttı ve gizli ilimler çatısı altında ne varsa araştırmaya yöneltti. 


- Hangi gizli ilimlerden bahsediyorsunuz? 

Astrolojiyle zaten ilgileniyordum. Ama gördüm ki astroloji pek çok soruya yanıt vermiyor. Bunu numerolojiyle birleştirdim. Derken isim analizine merak saldım. Ve 20-30 yaş arasında 10 yılım sadece bu konuları araştırarak geçti. Nerede kimle karşılaşırsam ismini, doğum tarihini sormaya başladım. Ve bunların tamamı benim istatistik çalışmalarıma veri bankası oluşturdu. 


İLAHİ BİR GÜÇLE YAPILIYOR 

- İstanbul’la ilgili ilginç öngörüleriniz var, anlatır mısınız? 

Üç büyük dinde de Mekke ve Kudüs'ün yeri tartışılmaz. Bu iki şehirden sonra bu içinde bulunduğumuz dönemin en büyük ruhsal güç çarpışmasının olacağı yer İstanbul. Yani tüm dinlerin toplanacağı ‘magnet’ yer olarak İstanbul'u görüyorum. İstanbul'da çok yakın bir gelecekte yani bizlerin de göreceği bir vakitte bir güç çarpışması olacak. Bir olay olacak, ama bu olayın ne olacağını bilemiyorum. Ve bunun sonucunda İstanbul dünyanın 2-3 merkezinden biri olacak. Bugün İstanbul'da anormal derecede lüks binalar yapılıyor. Fiyatları da çok pahalı. Birileri diyor ki bunları kim alacak. Bu evler boşu boşuna yapılmıyor. Bunları yaptıran, yöneten bir ilahi güç de var. Çok yakın bir gelecekte, bütün dünyadan insanlar İstanbul'a gelecek.  

Yabancılar turbo etkisi yaratacak 

- Türkiye’yi nasıl gelecek bekliyor? 

Türkiye çok yakın gelecekte bu vatanda yaşayan herkesin refah ve mutluluk içerisinde olacağı bir ülke olacak. Özellikle İstanbul ve çevresinde yapılan binalar ve yaşam alanları, dünyanın çeşitli yerleri ve kültürlerinden gelecek insanlarla dolacak. Bu insanlar Türkiye ekonomisinde turbo etkisi yapacak... Türkiye, başta Avrupa'dan olmak üzere değişik coğrafyalardan yerlerini terk edecek elit bir kesime burada yaşam ve iş imkanı verecek.


Ortadoğu haritası değişecek 

Ortadoğu coğrafyasında yaşanan bu savaşlar, devam eden senaryonun bir parçası. Çatışmalar devam edecek gibi görünüyor. Hatta Ortadoğu'da haritaların değişeceğini söyleyebilirim. Ancak Türkiye kendi haritası içinde barışı sağlayacak. Endişe etmeye hiç gerek yok. Bu terör olaylarının kökü çok kısa bir sürede kazınacak. 


Başrolde Erdoğan var

- 'İstanbul misyonu' ne anlama geliyor? 

Burada bütün dünya insanlarının bilincinde bir değişime yol açacak bir olay olacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da bu ilahi senaryoda başrolde yer alacak. Türkiye ekonomisi de beklenmedik bir şekilde inanılmaz derecede güçlenecek. Bu arada Çamlıca'da yapılan devasa Camii'nin de çok farklı bir anlamı ve yeri var. Bunun için o caminin mutlaka yapılması gerekiyordu.  


 Akşam 


Geri Dön