19 / 05 / 2024

istanbul lüks daire

istanbul lüks daire

Gizli ilimler araştırmacısı Serhat Aydın, " Bugün İstanbul'da lüks binalar yükseliyor. Birileri diyor ki bunları kim alacak. Bu evler boşuna yapılmıyor. Yakın gelecekte, bütün dünyadan insanlar İstanbul'a gelecek" dedi.

Dünyaca ünlü AVM iflasın eşiğinde! AVM yerine lüks 200 daire yapılacak...

Dünyaca ünlü firmalardan bir bir iflas açıklamaları yapılıyor. Buna göre, dünyanın dört bir yanından müşteriyi buluşturan dünyaca ünlü AVM iflas bayrağını çekti. Garaj olarak da kullanılan AVM’den yıkım kararı çıkarken yerine 200 lüks daire yapılacağı duyuruldu.

Serenay Sarıkaya Ortaköy'den aldığı lüks daire için kesenin ağzını açtı! 

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz aylarda Marmaris'ten aldığı yazlık evin ardından şimdi de Ortaköy'de lüks bir siteden ev aldı. 

Şafak Mahmutyazıcıoğlu Ece Erken için lüks daire satın aldı! 

Sunucu Ece Erken ile aşk yaşayan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Ece Erken'e lüks daire satın aldı. Kesenin ağzını açan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, daire için 9 milyon TL ödedi. 

Jeff Bezos New York’ta ultra lüks daire aldı!

Koronavirüsün ardından servetini katlayan ve 140 milyar dolar barajına ulaşan tarihteki ilk isim olan dünyanın en zengin insanı Jeff Bezos New York'ta ultra lüks bir apartman dairesine tam olarak 16 milyon dolar (110 milyon TL) ödedi...

İstanbul, lüks konut fiyatları listesinde 98. sırada! 

Knight Frank tarafından hazırlanan Uluslararası Lüks Konut Fiyat Endeksi (PIRI 100) raporuna göre, dünyada lüks konut fiyatlarının en çok arttığı şehir yüzde 10.3 ile Almanya'nın finans merkezi Frankfurt olarak belirlendi. İstanbul ise 98. sırada yer alıyor...

Seda Sayan Quasar İstanbul'da lüks daire kiraladı!

Seda Sayan, İstanbul’da birçok gayrimenkulü olmasına rağmen kiracılığı tercih etti.Sanatçı, Mecidiyeköy’deki Quasar İstanbul’da süper lüks bir daire kiraladı. 

Emre Belözoğlu'ndan Buse Terim'e lüks daire!

Çocukları Nil’i kucağına almanın heyecanını yaşayan Volkan Bahçekapılı ve Buse Terim’e lüks hediye! Damadın kuzeni Emre Belözoğlu, Sapphire'daki evini hediye etti.

Başakşehir Üçüncü istanbul satılık daire!

Konut ve ticaret alanlarından meydana gelen Başakşehir Üçüncü istanbul satılık daire satışları 15 Kasım'da başlayacak. Proje 2019 yılında tamamlanacak.

Ceren Hindistan, Ümit Aslan'dan lüks daire ve nafaka aldı!

Oyuncu-fotomodel Ceren Hindistan 1.5 yıl önce imam nikahı ile evlendiği Ümit Aslan'dan, bir kız çocuğu dünyaya getirmişti.Ümit Aslan resmi nikah olmamasına rağmen Ceren Hindistan'a, İstanbul'da lüks bir evin tapusunu verdi.

Ceylan Bodrum Gümüşlük'ten 2 lüks villa aldı!

Ceylan, gayrimenkul sektöründe büyümek için emin adımlar atıyor. Kazandığı yatırımları ev alarak değerlendiren Ceylan, bu kez gözünü Bodrum'a dikti. Sanatçı, Gümüşlük'ten kendisine 2 adet lüks daire satın aldı.

Sone İstanbul Basın Ekspres satılık daire!

Sone İstanbul Basın Ekspres satılık daire bilgileri haberimizde yer alıyor. Sone İstanbul Küçükçekmece projesinde 1.067 adet konut, otel ve ticari birimlerin yapılması planlanıyor...

Vira İstanbul Kavaklı satılık daire!

İstanbul Beylikdüzü - Kavaklı'da inşa edilecek olan projede 1.155 adet konut yer alıyor. Vira İstanbul Kavaklı satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiyor.

Adım İstanbul Başakşehir satılık daire!

Daire tiplerinin 2+1 'den 5+1'e kadar farklılık gösterdiği proje Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek. Adım İstanbul Başakşehir satılık daire teslimleri Ocak 2018 yılında yapılması planlanıyor.

istanbul lüks daire Haberi

istanbul lüks daire

Harflerin, sayıların bir gizemi var mı, isimlerimiz, doğum tarihimiz kaderimizin şekillenmesinde ne kadar etkili... Hayatımızdaki dönüm noktalarını önceden bilebilir miyiz, ruh eşimizi tanıyabilir miyiz... Çocuklarımıza vereceğimiz isimler, onların geleceğini şekillendirebilir mi… İnsanlık tarih boyunca bu sorulara yanıt aradı. 


İNSANLIK TARİHİ KADAR ESKİ

Bilimin bu sorulara cevabı; açık ve net bir 'hayır'. Dolayısıyla bu konuda söylenebilecek her şey 'afaki', iddia edilen her şey havada kalıyor. Ancak bilimin yanıtı ne olursa olsun insanlığın, evrenin gizemini çözmek çabası da bitmiyor. Yüzyıllardır hayatını yıldızlara bakarak şekillendiren insanlar var; astrolojinin, numeralojinin tarihi insanlık tarihi kadar eski. Son yıllarda Hollywood starları sayesinde popülaritesi de artıyor. Geçmişi neredeyse insanlık tarihi kadar eski… 


‘FALCI, KAHİN DEĞİLİM’ 

Serhat Aydın da hayatını 'gizli ilimlere' adayanlardan. O kendini araştırmacı olarak tanımlıyor. "Kabalist de numeralog...