02 / 05 / 2024

İstanbul Finans Merkezi'nin bankalar etabı 17 Nisan'da açılıyor! 

İstanbul Finans Merkezi'nin bankalar etabı 17 Nisan'da açılıyor! 

İstanbul Finans Merkezi’nin bankalar etabı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 17 Nisan Pazartesi günü resmen hizmete açılıyor. 



Ekonomimcom'da yer alan habere göre; Türkiye Varlık Fonu sahipliğinde ve Çevre Şehircilik ve İklim Bakanlığı koordinasyonunda sürdürülen  projede bankaları etabının açılmasıyla birlikte yurt içinden ve yurt dışından yine önemli banka ve finans kuruluşlarının da İFM'de bulunnması bekleniyor. 

Ülkeye katma değer de sağlaması öngörülen dev finans projesinin bankalar etabında Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halk Bankası’nın ilgili birimleri faaliyette bulunacak.

İstanbul Finans Merkezi nin bankalar etabı 17 Nisan da açılıyor! 

İstanbul Finans Merkezi’nde son teknoloji ile donatılmış 21 ofis binasına yer veriliyor. Projede ofisler ve alışveriş merkezi açılışın çok öncesinden kapasitesinden çok daha fazla talep aldı. 

A sınıfı binalarda tüm yönetim sistemlerini tek bir çatı altında bir araya getiren proje, dünya standartlarının üzerinde ve akıllı şehir modeli ile tasarlandı.

Projede tüm ofislerin, açılabilir pencereler ve UV filtreli havalandırma sistemleri ile donatıldığı belirtildi. 

İstanbul Finans Merkezi nin bankalar etabı 17 Nisan da açılıyor! 

İstanbul Finans Merkezi’nin çağdaş ofisleri ve ortak çalışma alanlarıyla yurt içi ve yurt dışından bütün çalışanların gereksinimlerini en üst seviyede karşılaması hedefleniyor. 

İstanbul Finans Merkezi’ndeki alışveriş merkezi ise modern imkânları, özel mimarisi ve fonksiyonel tasarımı ile merkezin özünü yansıtacak biçimde tasarlanıyor. Merkezdeki ofis çalışanlarıyla birlikte her gün 100 bin ziyaretçiyi ağırlaması öngörülen AVM'de yerli ve yabancı dünyaca ünlü restoran ve perakende markalarının mağazaları bulunacak.

Açık havada, toplam 3,3 kilometre uzunluğundaki cadde, sokak ve meydanlara yayılmış şekilde iki katta alışveriş konforu sunacak olan AVM'de gün boyu gastronomi, giyim, teknoloji, sanat, eğlence ve diğer perakende kategorileriyle geniş hizmet sunulacak ve geniş marka yelpazesi yer alacak. 

İstanbul Finans Merkezi nin bankalar etabı 17 Nisan da açılıyor! 

stanbul Finans Merkezi bünyesinde bulunan 5 yıldızlı otel, uzun dönemli konaklamaya uygun yapıda ve ziyaretçilerin ihtiyaçları dikkate alınarak dizayn edildi. OTel, 325 adet odası ve 80’e yakın uzun süreli konaklamaya uygun oda tipi ile hizmet sunacak. 

Altın fiyatları gaza bastı! Bu rakamları görenlerin adeta gözleri yerinden fırlayacak! 14 Nisan 2023 altın fiyatları

65 yaş, engelli aylığı, evde bakım parasında resmen Nisan şoku! Tek tek açıklanan rakamlar buz kestirdi! Hemen bakın!

Dolar ne 36 TL ne de 40 TL olacak! Dolar net bu kadar olacak! Dünyaca ünlü dev banka açık açık rakam verdi!

SED yardımı Nisan 2023 ne zaman yatacak? Nisan 2023 SED ödemelerinde son dakika! Başvuran 3.038 TL'yi kapıyor!


Geri Dön