02 / 05 / 2024

İstanbul Future İnşaat Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!


İstanbul Future İnşaat Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdlallah Shendı ve Baran Konak ortaklığında kuruldu.



İstanbul Future İnşaat Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdlallah Shendı ve Baran Konak ortaklığında kuruldu.

İstanbul Future İnşaat Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi konusu:
Her türlü taahhüt işleri; toplu ve münferit konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak ve bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat, taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri, turistik tesisler ve tatil köyleri inşa etmek, işletmek, satmak ve kiraya vermek. Kentlerin ve her türlü yerleşim yerlerinin ve mahallelerinin temizlik ve benzer hizmetlerini yapmak. Yurt içi veya yabancı ülkelerde resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf açık arttırma , eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü inşaat işlerini anahtar teslim taahhüt etmek. Türkiye Cumhuriyeti devletinin Bakanlıklarının ve bakanlıklara bağlı resmi kuruluşların, Kamu İktisadi Teşebbüslerin, İktisadi Devlet Teşekkülleri, Kamu İktisadi Kuruluşları, Kamu Bütçeli Daireler, Mahalli İdareler, Belediyeler, Yapı Kooperatifleri, özel sektör kuruluşları tarafından yurt içinde ve yurt dışında ihaleye çıkarılan inşaat, elektrik, tesisat, yol, su, kanalisazyon, doğalgaz, altyapı, üstyapı, dekorasyon, restorasyon, işlerinin yeniden veya bakım-onarım ihalelerine katılmak, teklif vermek. Su ve kanalisazyon hatlarının bakım ve onarım işlerini yapmak. Her türlü mimarlık ve mühendislik hizmetlerini vermek. Şehir ve imar planlarını hazırlamak. Proje ve uygulamalarını yapmak. Her türlü bina, büro, tesis, ve yapılar ile dekorasyon peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık mühendislik teknik müşavirlik hizmetleri olarak, plan, proje, teknik hesaplamalar, çizim danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım fizibiliteler yapmak. Bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. İslah-imar planlarının yapımı ve uygulama işlemlerini yapmak. İnşaatta kullanılan malzemelerin ve yardımcı malzemelerin ve nalburiye malzemelerinin ithalatını, ihracatını, toptan ve perakende satış yapmak. Her türlü tekstil ürünlerinin ve tekstil kimyasallarının ithalatını, ihracatını, toptan ve perakende satışını yapmak.


Geri Dön