14 / 05 / 2024

İstanbul Havalimanı’ndan büyük başarı! Dünyanın en iyi havalimanı seçildi

İstanbul Havalimanı’ndan büyük başarı! Dünyanın en iyi havalimanı seçildi

Dünyanın en önemli seyahat dergilerinden biri olan Condé Nast Traveler Dergisi’nin yapmış olduğu ankette İstanbul Havalimanı, Singapur ve Güney Kore'yi geride bırakıp dünyanın en iyi havalimanı seçildi. İşte detaylar…



Dergi New York ve Londra merkezi ise 32 ülkede faaliyet gösteren tüm dünyada aylık olarak 5 milyon dergi okurunun haricinde dijital alanda 16 milyon kişiye ulaşmış büyük bir medya kuruluşudur. Senelik şekilde de takipçi sayısı 500 milyona ulaşmakta.

Biz bu havalimanında hep önümüze bakmaktayız. Burada en önemli hedefimiz ise  yolcularımızın unutulmaz bir deneyim yaşamaları. Yolcularımızın ise buradan giderken biz yolcularımızı Türk Hava Yolları'na verirken bir anıyı bir tecrübeyi yanında götürmeyi gerçekleştirmeliyiz" ifadelerini kullandı.

YOLCU SAYISI BU SENE 60 MİLYONU AŞACAK

Tam kapasite ile hizmet verdikten bir yıl sonra pandemi ile karşı karşıya kaldıklarını anımsatan Samsunlu konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "Pandemi bu projesinin nazardı olmuş oldu. Açıldıktan bir zaman sonra pandemiye yakalandı. O zaman diliminde gerek bizim gerek ise bayrak taşıyıcımızın Türk Hava Yolları'nın çevik yaklaşımının yararlarını bütün bu süreçte gördük.”

İstanbul Havalimanı’ndan büyük başarı! Dünyanın en iyi havalimanı seçildi

Huawei Nova Y90 Vatan Bilgisayar’da! Huawei Nova Y90 ne kadar? 5 Ekim 2022 fiyat listesi

Rams Garden satılık daire fiyatları Ekim 2022!

Toplu taşımada yenilik! Akıllı otobüs dönemi başlıyor!


Geri Dön