02 / 05 / 2024

İstanbul için kan donduran deprem tahmini: 320 bin kişi ölümle burun buruna!

İstanbul için kan donduran deprem tahmini: 320 bin kişi ölümle burun buruna!

Yer bilimci ve Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul depremi ile ilgili korkutan açıklamalar yaptı. İşte 320 bin kişinin ölümle burun buruna kalacağını söyleyen Naci Görür'ün o açıklamaları...



Yer bilimci ve Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür mega kent İstanbul'da beklenen depremle ilgili kan donduran açıklamalar yaptı. ANKA'nın aktardığına göre, son zamanlarda sık sık gündeme gelen İstanbul depreminin sahil kesiminde 9 şiddetinde hissedileceğini dile getiren Prof. Dr. Görür, toplamda 48 bin binanın depremden sonra çok büyük hasar alacağını ve 320 bin kişinin ölümle burun buruna kalacağını iddia etti.

İstanbul için kan donduran deprem tahmini: 320 bin kişi ölümle burun buruna!

Haber Global ekranlarında yayınlanan programda önemli açıklamalar yapan Yer bilimci ve Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, şiddetle büyüklüğün ayrı şeyler olduğunu dile getirerek, "İstanbul'da bir milyon 100 bin bina var. 48 bin bina çok hasarlı olacak İBB'nin yaptığı çalışmaya göre; 320 bin kişi ölümle burun buruna. Bazı insanlar çıkıyor herhalde öyle söylettiriliyor 'İstanbul'da deprem olunca 10 bin kişi ölür' Halkı rahatlatmak nasıl rahatlatmaksa.... Bu halkı aldatmaktır" dedi.

Kentsel dönüşümde deprem riskine dikkat!

Marmara'da yaşayanlar dikkat! Uzmanlardan korkutan açıklama!

İstanbul için korkutan senaryo: Büyük depremde hasar görecek bina sayısı arttı!


Geri Dön