30 / 04 / 2024

İstanbul Mücevher Fuarı'nda daire fiyatına takılar var!

İstanbul Mücevher Fuarı'nda daire fiyatına takılar var!

100 TL'den 200 bin TL'ye kadar birbirinden güzel ve zarif takı ve mücevherlerin sergilendiği 32. İstanbul Mücevher Fuarı'nı 5 günde 50 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor



32. İstanbul Mücevher Fuarı İstanbul Jewelry Show, CNR Expo'da açıldı. Rotaforte Uluslararası Fuarcılık tarafından organize edilen ve TEB'in ana sponsorluğunda gerçekleştirilen fuarda, 33 ülkeden bin 150'nin üzerinde katılımcı firma yer alıyor. Fuar, 400 ton altın, 300 ton gümüş işlemenin gerçekleştiği Türk kuyum pazarında alıcı ve satıcıları bir araya getiriyor. Fuarı, 5 gün boyunca 87 ülkeden toplamda 50 bin ziyaretçinin gezmesi bekleniyor.
EKONOMİK ÜRÜNLER REVAçTA

Atasay Kuyumculuk Genel Müdür Yardımcısı Hakan Yücesan fuara Atasay, Asgold ve İon olmak üzere üç ayrı stantla katıldıklarını söyledi. Altın fiyatlarındaki artışın olumsuz etkisini markalaşmaya ağırlık vererek telafi etmeye çalıştıklarına dikkat çeken Hakan Yücesan, '100 TL'ye de 200 bin TL'ye de ürünümüz var' yorumunu yaptı.

Daire fiyatına takılar var

İstanbul Jewelry Show' kapılarını mücevher severlere araladı. Fuara binin üzerinde firma katıldı. 100 TL'den 200 bin TL'ye kadar birbirinden güzel ve zarif takı ve mücevherlerin sergilendiği fuarı 5 günde 50 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Atasay Kuyumculuk Genel Müdür Yardımcısı Yücesan, fiyatlarının artmasının gramajı düşük ürünlere yönlendirdiğini söyledi.
Yeni şžafak/OKTAY MEHMET


Geri Dön