06 / 05 / 2024

İstanbul Pilav otomat ile AVM'lere giriyor!

İstanbul Pilav otomat ile AVM'lere giriyor!

Otomatta tavuk-pilav satışı başlıyor. Mikrodalga fırınların entegre edildiği otomatlardan sokakta tavuk-pilav alınabilecek.istanbul Pilav, Azerbaycan'dan ABD'ye ve İngiltere'ye kadar çok sayıda bayilik teklifi alıyor  



Otomatta tavuk-pilav satışı başlıyor. Mikrodalga fırınların entegre edildiği otomatlardan sokakta tavuk-pilav alınabilecek. Otomatların Çin'den getirileceğini açıklayan istanbul Pilav'ın sahibi Göksel Demirkaya, Azerbaycan'dan ABD'ye ve İngiltere'ye kadar çok sayıda bayilik teklifi aldıklarını söyledi.

Geleneksel "tavuk-pilav"ı değişik lezzetlerle bütünleştirerek sunan İstanbul Pilav, şimdi de otomatta servise hazırlanıyor. İstanbul Pilav markasının sahibi Göksel Demirkaya, Çin'de üretilen ve mikrodalga sistemiyle dondurulmuş tavuk-pilavı 30 saniye içinde sıcak olarak servis eden makinelerin yalanda Türkiye'ye geleceğini söyledi. Demirkaya, otomatlarda satılacak olan pilavların arabalarda satılanlardan 1 TL daha ucuz olacağını kaydetti. Tavuk-pilavını evde yemek isteyenler, dondurulmuş olarak satın alabilecek. Demirkaya, metro durakları, üniversiteler, hastaneler ve AVM'lere koymayı düşündükleri otomatların ilk partisini şubatta getirmeyi planladıklarını, makinelerde ayran da olacağını vurguladı.

AVM'lerden çıkmayı düşünüyoruz"

Pilav arabalarının gece gündüz her yerde oluğunu söyleyen Demirkaya, bu yüzden İstanbul 3ilav olarak farklı bir şeyler yapma isteğiyle yola aktıklarını ifade etti. "Aklımda Osmanlı tarzı ırabalar hazırlamak vardı" diyen Demirkaya, ilk ırabayı yapmak için 4-5 ay uğraştıklarını anlattı, arabalar hazırlandıktan sonra pilavları catheing firmasına yaptırmayı düşündüklerini ancak atta sorun yaşadıklannm altım çizen Demirkaya, onrasında kendi mutfağını kurmaya karar vermiş, lalen 5 şube ile hizmet verdiklerini anlatan Denirkaya, ilk açılan Airport AVM'deki şubeyi ise yetersiz getiri nedeniyle kapattıklanm söyledi. Pek çok bayilik talebi aldıklannı söyleyen Demirkaya, AVlVFnin doğru bir yer olmadığını düşünüyor. Eminönü şubesinin günlük cirosunun 2 bin TL'ye ulaştığnını altını çizen demirkaya, "Bize böyle şubeler lazım. AVM'lerden yavaş yavaş çıkmayı düşünüyoruz" dedi.

Anadolu yakasında Ümraniye ve Bağdat Caddesi'nde yer baktıklannı da açıklayan Demirkaya, İnternet satışından çok şey bekliyoruz. Ciromuzun yansı internetten gelecek diye düşünüyoruz. 50 metrekarelik bir alan kiraladık Samandıra'daki bir şoklama dondurma tesisinden de. İstanbul dışı için stoklu çalışmayı planlıyoruz" diye konuştu. Bu yıl 50 şubeye ulaşmayı hedeflediklerini söyleyen Demirkaya, "2010'da 250 bin dolar ciromuz oldu. 2011 yılı için 5 milyon dolar ciro hedefliyoruz" dedi.
Dünya

 


Geri Dön