07 / 05 / 2024

ISTANBUL REstate Fuarı 15 Haziran'da başlıyor

ISTANBUL REstate Fuarı 15 Haziran'da başlıyor

Gayrimenkul sektörünü ele alan ISTANBUL REstate 2010, dünyanın gündemindeki konuları sektörün dikkatini çekecek



2009 yılında Türkiye'de ilk kez Gayrimenkul Zirvesi ve Gayrimenkul Fuarını birleştiren ve zorlu bir yıl olmasına karşın büyük bir başarı elde eden ISTANBUL REstate'te 2010 yılı hazırlıkları hızla devam ediyor. Türkiye gayrimenkul sektöründe önemli bir yere sahip olan GYODER'in marka haline getirdiği Gayrimenkul Zirve'lerinin onuncusu, ISTANBUL REstate Gayrimenkul Fuarı ile birlikte 15 – 17 Haziran 2010 tarihlerinde Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenecek.

Gayrimenkul sektörünün tüm alanlarında eşsiz işbirliği fırsatları sunan ISTANBUL REstate'in 5 yıl içinde dünyanın en önemli uluslararası gayrimenkul fuarı olacağı öngörülüyor. Yurtdışı ve yurtiçine açılan bir kapı olan ISTANBUL REstate, katılımı kesinleşen Avusturya, Rusya, Gürcistan, Bulgaristan ve Romanya gibi ülkelerin belediyeleri ve önde gelen firmalarının yanı sıra Ortadoğu, Avrupa, BDT ülkeleri, Kuzey Afrika ve Akdeniz bölgelerinden çok sayıda gayrimenkul temsilcisini de Türk gayrimenkul sektörü ile bir araya getirecek.

ISTANBUL REstate: Sektörün en önemli buluşmasına kayıtlar başladı!

Uluslararası ve ulusal katılımcıların, yerel yönetimlerin, kamu kuruşlarının üst düzey temsilcilerinin ve sektör profesyonellerinin bir araya gelmeleri için benzersiz bir ortam yaratan ISTANBUL REstate 2010 kaçırılmaması gereken bir etkinlik olarak dikkat çekiyor. Proje ve hizmetlerini stand alanlarında sergilemek ve profesyonel ziyaretçilerle görüşmeler yapmak isteyen tüm katılımcıların en kısa zamanda standlarını ayırmak üzere başvurmaları gerekiyor ([email protected]).

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Tanes, İstanbul Restate için şunları söyledi: “2000 yılından bu yana düzenlemekte olduğumuz Gayrimenkul Zirvesini ilk kez geçen sene ISTANBUL REstate platformuna taşımış, ulusal ve uluslararası tüm gayrimenkul sektörünü başarıyla bir araya getirmiştik. Bu sene Gayrimenkul Zirvesinin 10. yılını kutlayacak olmamız da bizim açımızdan ayrıca heyecan verici bir gelişme. 15 – 17 Haziran 2010'da düzenlenecek olan ISTANBUL REstate, Gayrimenkul Zirvesi'nin, fuar, paneller ve tüm dünyanın gündemindeki özel konuları ele alan forumlarıyla yine zengin bir içeriğe sahip olmasını ve sektörümüz için bir kez daha bulunmaz fırsatlar yaratmasını bekliyoruz. Bu açıdan gayrimenkul sektörünün geleceğinde sağlam yer edinmek isteyen tüm sektör oyuncuları ve profesyonellerinin projeleriyle birlikte bu benzersiz buluşmaya katılması gerektiğine inanıyoruz.”

GYODER hakkında
2 Ağustos 1999'da Türkiye'deki gayrimenkul yatırım ortaklıklarının mevcut ve kurulmakta olan temsilcileri tarafından kurulan GYODER Türkiye'de yeni ve gelecek vadeden, ekonomiye dinamik bir yön vermede lokomotif olacak gayrimenkul sektörünün tanıtım ve temsilini sağlamak, gelişimini teşvik etmek, sektöre kalite, kontrol ve eğitim konularında standartlar getirmek ve korumak amacıyla çalışmalarını sürdürmektedir. İlk kez 2000 yılında düzenlediği, sektörde ilk ve tek olan, Gayrimenkul Zirveleri gayrimenkul sektöründeki aktörlerden oluşan değerli katılımcıları ve gündem yaratan içerikleri ile Türkiye'de gayrimenkul sektörünün tüm yönleriyle tartışıldığı geleneksel platformlar haline gelmiştir. Düzenlediği konferanslar, paneller, sempozyumlar ve eğitim seminerleri ile gayrimenkul sektöründeki kişi ve kuruluşlarca yakından takip edilen GYODER bugün 300'e yaklaşan üye sayısıyla sektörde bir sinerji oluşturmaktadır. GYODER kuruluşundan bu yana aralarında gayrimenkul hukuku, gayrimenkule dayalı enstrümanlar, gayrimenkul finansmanı ve ipotekli konut kredileri, kamu yönetimi yasa tasarısı, gayrimenkul endeksleri, gayrimenkulde gelişen pazarlar, imar mevzuatı, kadastro mevzuat uygulaması, tapu işlemleri uygulamaları, değerleme hizmetleri, proje yönetimi, kat mülkiyeti konularında, ulusal ve uluslararası tartışma ve eğitim platformları yaratmakta, MIPIM, Barcelona Meeting Point, REAL VIENNA, ULI, EPRA ve Nareit gibi gayrimenkulün uluslararası markaları arasında ülkemizin ismini başarıyla temsil etmektedir. GYODER ilk kez 2000 yılında düzenlediği sektörde ilk ve tek olan Gayrimenkul Zirveleri'ni, 2009 yılı itibariyle ISTANBUL REstate Gayrimenkul Fuarı ile birleştirerek, Türkiye'nin ilk uluslararası katılımlı bölgesel gayrimenkul fuarını sektöre kazandırmıştır. Ayrıca gelişen kentlerin yatırım fırsatlarını sektör temsilcileri ile buluşturmak ve bu kentlerin sesini ulusal ve uluslararası alanlarda duyurmak, gelişmeye açık, vizyon sahibi ve önemli potansiyel barındıran kentlere yatırım yapılmasına ön ayak olmak amacıyla “Gelişen Kentler Zirvesi” düzenleme kararı almıştır. Gelişen Kentler Zirvesi'nin ilkini 7-8 Ocak 2010 tarihlerinde Bursa'da, Bursa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte düzenlemiştir.

 


Geri Dön