Sektörel

İstanbul Restate'te 100 proje sergileniyor

İstanbul Restate Gayrimenkul Fuarı proje büyüklüğü toplamı 10 milyar dolar olan 100'den fazla projeye ev sahipliği yapıyor

Toplam 55 firmanın katıldığı fuara giriş ücreti ise 280 Euro'yu buluyor. Fuarda bin kişilik ziyaretçi listeleri olduğunu dile getiren İstanbul Restate Fuar Organizasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Nurhan Azizoğlu, "Bu konsepte Türkiye'de ilk fuar. Türkiye'de giriş ücreti 10 liranın üstünde fuar bilmiyorum. Burayı ziyaret edenlerin hepsi sektörün profesyonelleri ya da yatırımcıları. Buradaki insanlar iş bağlantıları için geliyor" dedi. Fuarda İstanbul ve Ankara büyükşehir belediyelerinin yanı sıra Viyana ve Tiflis ve Bakü belediyeleri de katılımcı olarak yer alıyor.
Hürriyet

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

10 milyar dolarlık projeler yarıştı

GYODER'in düzenlediği REstate Gayrimenkul Fuarı'nda, 55 firma değeri 10 milyar doların üzerinde olan 100'den fazla projesiyle görücüye çıktı

İstanbul REstate Gayrimenkul Fuarı, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda açıldı. Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin (GYODER) fuar organizatörü Reed Exhibitions işbirliği ile düzenlediği fuarda, proje büyüklüğü toplamı 10 milyar dolar olan 100'den fazla proje sergileniyor. Fuara toplam 55 firma katılıyor.

GİRİŞ ÜCRETİ 280 EURO
İstanbul REstate Fuar Organizasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Nurhan Azizoğlu, fuara giriş ücretinin 280 euro olduğunu belirterek, bin kişilik ziyaretçi listelerinin bulunduğunu söyledi. Azizoğlu, ziyaretçilerin hepsinin profesyonel ya da yatırımcı olduğunu dile getirdi. GYODER'in önceki gün düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi'nde konuşan TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar ise, 2011'in sonuna kadar 500 bin konut hedeflediklerini, şu anda 360 bin konutta olduklarını ve 140 bin konut daha yapacaklarını açıkladı.
Takvim

İSTANBUL REstate başladı!