03 / 05 / 2024

İstanbul Sapphire 'de 1 milyon dolara!

İstanbul Sapphire 'de 1 milyon dolara!

İstanbul Sapphire"de, 120 ile 750 metrekare arasındaki rezidansların fiyatları 1 milyon ile 7,5 milyon dolar arasında değişiyor. Projedeki 2 bin metrekarelik œLobby Lounge alanı da burada yaşayan ailelerin ortak sosyal mekanı olmaya olacak



Avrupa ve Türkiye"nin œen yüksek binası, dünyanın œen saygın projelerinden biri olan İstanbul Sapphire; tasarımı, hizmetleri ve sunduğu seçkin yaşam tarzı ile İstanbul"u lüksle yeniden tanıştırdı. Dünya"nın sayılı konsept projeleri arasında yer alan İstanbul Sapphire"le, yaşam kalitesi ve lüksün standartları en üst noktaya ulaştı. Hizmete açılmasıyla birlikte ˜lüks"ü yeniden tanımlayacak olan İstanbul Sapphire"de mülk sahipleri, 200 metrede bahçe keyfi yapabilecek.

Türkiye ve Avrupa"nın en yüksek rezidans binası olan İstanbul Sapphire, sahip olduğu 261 metre yüksekliği ile dünyada ise 97"nci sırada bulunuyor. İstanbul"un en yüksek noktasında, 236 metrede yer alan Seyir Terası, yerli ve yabancı turistlerin İstanbul"un güzelliklerini kentin en yüksek noktasından seyredilebilmeleri imkanını sunuyor. Golf tutkunu rezidans sahipleri için ise, 163 metre yükseklikte Türkiye"nin en yüksek ve Boğaz manzaralı golf antreman sahası   bulunuyor.

Mimari tasarımı ve sunduğu hizmetlerle lüksü yeniden tanımlayan İstanbul Sapphire, hacimli mekanlarda, İstanbul siluetinin bir parçası olarak yaşamak isteyenlere merhaba demeye hazırlanıyor. Dünyanın sayılı konsept projeleri arasında yer alan İstanbul Sapphire, geçmişi, bugünü ve geleceği içerisinde barındırıyor. Her üç katta bir yer alan dikey bahçe ve balkonlarıyla özlem duyulan sıcak komşuluk ilişkilerine, balkonlu ve bahçeli bir yaşama yeniden bir kapı açarak geçmişi içinde barındırıyor. Sahip olduğu sıradışı tasarım, üstün teknoloji ve sunduğu farklı hizmetlerle İstanbul Sapphire bugünü geleceğe taşıyor.

Hava durumundan etkilenmiyor

İlk üç rezidans sonunda her üç katta bir, dördüncü rezidans sonunda ise her katta olmak üzere toplam 23 adet ˜dikey bahçe" rezidans sakinlerini yeşille buluşturuyor. Bahçe ortamını aratmayacak şekilde düzenlenmiş   balkon dizaynları ev sahipleri ve daire almak isteyen kişileri büyülüyor. İstanbul Sapphire"de tüm cepheler œdouble facade ile kaplı. Böylece iç mekanlar, dışta oluşturulan cam cephe yardımıyla olumsuz meteorolojik koşullardan ve sesten korunuyor. Ev sahipleri 200 metre yükseklikte bile evlerinin kapılarını açabiliyor, balkona ve bahçelere çıkabiliyor. Ayrıca çift cam cephe sistemi sayesinde enerjiden yüzde 30 oranında tasarruf sağlanıyor.

Tüm ayrıntılar tek tek düşünülerek yapılan İstanbul Sapphire"de 33 metre yükseklikte bulunan 140 metrekarelik havuzun yanı sıra jakuzi, sauna, masaj daları, güneşlenme ve dinlenme alanları, fitness, cardio ve gym alanı ile pilates, yoga ve dans uygulamalarının yapılabileceği stüdyolar yer alıyor.

2 bin metrekarelik alanda ˜ev partisi"

İstanbul Sapphire"deki 2 bin metrekarelik œLobby Lounge alanı da burada yaşayan ailelerin ortak sosyal mekanı olacak. Mülk sahipleri, özel toplantılarında, kutlamalarında, çeşitli davet organizasyonlarında bu özel lounge alanını kullanabilecek. İstanbul Sapphire"in genel konseptine uygun olarak tasarlanan œLobby Loungeda geniş bir televizyon odası, donanımlı bir kütüphane, bilardo ve oturma salonu yer alıyor. Sahip olduğu sıradışı tasarım, üstün teknoloji ve sunduğu farklı hizmetlerle İstanbul Sapphire bugünü geleceğe taşıyor...

Seçkin markalarla donatıldı

Dünyanın en seçkin ve en prestijli markalarının ürünlerinin tercih edildiği İstanbul Sapphire"in mutfaklarında İtalyan SCIC, beyaz eşyada Gaggenau, armatürlerde Jado, vitrifiyede Villeory&Boch, parkelerde Margaritelli ve küvetlerde   Amerikan Ideal Standard markası tercih edildi. Büyük bir titizlikle inşa edilen İstanbul Sapphire"de 20 farklı tipte 187 rezidans ünitesi ve bir alışveriş merkezi bulunuyor. İstanbul Sapphire"de, 120 ile 750 metrekare arasındaki rezidansların fiyatları 1 milyon ile 7,5 milyon dolar arasında değişiyor.

www.istanbulsapphire.com

444 5 111


Geri Dön