29 / 04 / 2024

İstanbul Sinopspor Kulübü Tesisleri açıldı!

İstanbul Sinopspor Kulübü Tesisleri açıldı!

Küçükçekmece Belediyesi'nin inşa ettiği İstanbul Sinopspor Kulübü Tesisleri spor, sanat ve siyaset dünyasından ünlü isimlerin katılımıyla hizmete açıldı.




Spor yatırımlarıyla adından sıkça söz ettiren Küçükçekmece Belediyesi, ilçedeki spor tesislerine bir yenisini daha ekledi. 2016 yılı Aralık ayında inşaatına başlanan ve kısa sürede tamamlanan tesisin açılışına; İçişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, AK Parti 22. Dönem Milletvekili Cahit Can, CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay, İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Cemil Boz, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Recep Şencan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, siyasi parti temsilcileri, STK üyeleri, işadamları, sporcular ve çok sayıda vatandaş da katıldı.


Açılışta açıklamalar yapan İçişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, “ Çok emek verilmiş bir tesisin açılışındayız. Bu tesisi ilçeye kazandıran, Sinoplulara her daim sahip çıkan Belediye Başkanımız Temel Karadeniz’e teşekkür ederim. Sinopspor’a katkı veren tüm kardeşlerime teşekkür ederim. Tesisimiz, hayırlı uğurlu olsun” dedi.


İlçe Kaymakamı Harun Kaya ise konuyla ilgili olarak “ Küçükçekmece adı küçük ama kendi büyük ilçemiz. Bu da sorumluluğumuzun da büyük olduğunu gösteriyor. Sportif faaliyetlerde aktif bir ilçeyiz. 100’e yakın spor kulübümüz var. Başarılı sporcular yetiştirmemiz gerektiğinin farkındayız. Küçükçekmece amatör branşlarında en çok şampiyon çıkaran ilçe olmuştur. Bütün sporcu kardeşlerime, onları yetiştiren değerli hocalarımıza teşekkür ederiz. Sporu ve sporcuyu destekleyen değerli Belediye Başkanımız Temel Karadeniz’e teşekkür ederiz. Çok çabalayarak, çalışarak ülkemizi hak ettiği yerlere taşıyacağız”diye konuştu.




Küçükçekmece Belediyesi



Geri Dön