05 / 05 / 2024

İstanbul Ticaret Sarayı'nda yaşam başlıyor!

İstanbul Ticaret Sarayı'nda yaşam başlıyor!

Güçlü bir lokasyona sahip İstanbul Ticaret Sarayı Ofis ve Yaşam Merkezi, pek çok avantajları ile kiracılarını bekliyor



66 bin metrekare kapalı alana sahip, 488 ofis ve 175 mağazasıyla konumlandırılan İstanbul Ticaret Sarayı Ofis ve Yaşam Merkezi, kent merkezine yakınlığıyla da avantajlar sağlıyor. Gelişen ulaşım altyapısı ile büyük bir dönüşüm sürecine giren bir bölgede bulunan İstanbul Ticaret Sarayı ve Ofis Yaşam Merkezi, 3 bin firma kapasiteli Giyimkent Sitesi' nde hayata geçiyor.

Pazarlama ve iletişim danışmanlığını, perakende sektörünün tanınmış ve başarılı isimlerinden Pınar Zorlu' nun üstlendiği İstanbul Ticaret Sarayı Ofis ve Yaşam Merkezi;  Havaalanı, Levent ve Maslak'a 15 kilometre uzaklığı ile güçlü bir lokasyona sahip.

A sınıfı ofis kompleksi olarak tasarlanan İstanbul Ticaret Sarayı Ofis ve Yaşam Merkezi' nde toplamda 488 adet ofis bulunuyor. Ortalama 900 araçlık 3 katlı kapalı otoparkı bulunan projede profesyonel toplantı ve konferans salonları ile 1adet A klas restoran, zemin kat ve 1. katta yer alan 175 adet mağaza, kafeler ve sosyal donatılar ile birlikte ortak yaşam alanı olarak hizmet vermesi planlanıyor.

23 metrekare ile 3 bin metrekare aralığında her ölçekte ofislere sahip İstanbul Ticaret Sarayı Ofis ve Yaşam Merkezi 'nin müşteri kitlesini, kentin merkezi iş alanında yer almak isteyen fakat yüksek kira ile sınırlı arz nedeniyle bölgede yer bulamayan yerli ve yabancı firmalar oluşturuyor.
 
Ana giriş ve çıkışlar, lobi, bahçe düzenlemesi ve cephe tasarımına son derece önem verilen merkezin otopark alanları, restoran ve kafelerinin de yüksek kalitede tasarım ve hizmet sunması hedefleniyor.

Avantajlı kira fiyatları, kaliteli ve ferah iç mekan detayları ile farklılık yaratacak  İstanbul Ticaret Sarayı Ofis ve Yaşam Merkezi, yeni kiracılarını bekliyor.

www.istanbulticaretsarayi.com


Geri Dön