03 / 05 / 2024

İstanbul Ünal İnşaat Inn Levent ödeme planı!

İstanbul Ünal İnşaat Inn Levent ödeme planı!

Firma: Ünal İnşaat

Proje: İstanbul Inn Levent

Toplam 17 bin metrekare inşaat alanında hayata geçirilen projede fiyatlar 250 bin dolardan başlıyor. İstanbul Ünal İnşaat Inn Levent ödeme planı kapsamında 60 ay taksit imkanı sunuluyor.



Sosyal alanları içerisinde projede otopark, asansörler, misafir ve parti odaları, Plug INN aktivite odaları, spor salonları, toplantı odaları seçenekleri yer alıyor.


Kanyon AVM’ye 300 metre yakınlıkta hayata geçirilen projede lokasyon bilgisi kapsamında Tekfen, Zorlu ve Finansbank gibi noktalara yakın mesafede bulunuyor.


Ünal İnşaat ve Özler İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede dairelerin büyüklükleri 59 metrekareden başlayıp, 109 metrekareye kadar yükselerek tasarlandı. Projede daire fiyatları 250 bin dolardan başlangıç gösteriyor.


5 blok şeklinde yükselen projede dairelerin tipleri ilk etapta 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon gibi seçeneklerle dizayn edildi. Proje toplam 17 bin metrekare inşaat alanında hayata geçiriliyor.


İstanbul  Ünal İnşaat  Inn Levent ödeme planı kapsamında yüzde 50 peşinat ödendiğinde, kalan kısım firma bünyesinde 60 ay vadelendiriliyor. Projede teslimler 2016 yılı Temmuz ayı içerisinde yapılacak. 


Satış ofisi telefon: 0212 679 58 58

Web: www.unalinsaat.com.tr

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön