29 / 04 / 2024

İstanbul Vadi Evleri 7.Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nin kuraları çekiliyor! 926 konut sahibini buluyor!

İstanbul Vadi Evleri 7.Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nin kuraları çekiliyor! 926 konut sahibini buluyor!

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, 6 Şubat Kahramanmaraş Depremi'nin yıl dönümünde, İstanbul Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm temel atma ve kura çekim törenine katıldı.



Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından aktarılan detaylara göre Türkiye'nin en büyük, "yerinde kentsel dönüşüm" çalışmasının yürütüldüğü Gaziosmanpaşa'da vatandaşlar, depreme dayanıklı, güvenli ve modern yaşam alanlarına kavuşmanın sevincini yaşıyor.

İSTANBUL VADİ EVLERİ 7. KISIM'DA KONUTLAR KURAYLA BELİRLENİYOR

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Gaziosmanpaşa Belediyesi iş birliğiyle Bağlarbaşı Mahallesi'nde yürütülen, 926 konut, 926 araçlık otopark, yeşil alan ve sosyal donatıların bulunacağı İstanbul Vadi Evleri 7.Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahiplerinin daireleri, noter huzurunda gerçekleştirilecek kura çekilişi ile belirleniyor.

İstanbul Vadi Evleri 7.Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi nin kuraları çekiliyor! 926 konut sahibini buluyor!

İSTANBUL VADİ EVLERİ 3. KISIM'IN TEMELİ ATILIYOR

Gaziosmanpaşa Belediyesi iştirak şirketi GOPAŞ tarafından Yenidoğan Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan 323 konut, 7 dükkan, 357 araçlık otopark, yeşil alan ve sosyal donatıların yer alacağı İstanbul Vadi Evleri 3. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nin de temelleri atılıyor.

GAZİOSMANPAŞA'YA BİR YENİ PROJE DAHA GELİYOR

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul'daki bir projenin daha ihale tarihini duyurmuştu.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın resmi web sitesinde paylaşılan detaylara göre TOKİ'nin yeni projesi Gaziosmanpaşa'da yükselecek.

665 adet konutun bulunduğu  TOKİ   Gaziosmanpaşa projesi kentsel dönüşüm projesi olarak yükselecek. Projenin ihalesi 20 Şubat 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.


Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziosmanpaşa projesi için yayımladığı ihale ilanı:
İKN    :    2024/60339 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Adı    :    İstanbul İli Gaziosmanpaşa İlçesi Yıldıztabya Mahallesi 6B Bölgesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 665 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi
b) Niteliği, türü ve miktarı    :    Konvansiyonel Sistemiyle 665 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer    :    İstanbul
ç) Süresi/teslim tarihi    :    Yer tesliminden itibaren 650 (AltıYüzElli) takvim günüdür.
d) İşe başlama tarihi    :    Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde
yer teslimi yapılarak işe başlanacaktır.
3-İhalenin
a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati    :    20.02.2024 - 11:30
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres)    :    Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (Toki) - Toplantı Salonu

 

2024 otomobil fiyatları belli oldu! En ucuz sıfır otomobiller hangileri?

Turgut Altınok'tan kentsel dönüşüm iddiası: Mansur Yavaş veto etti!

2002-2023 yılları arasında 3 trilyon dolara yakın deprem vergisi toplandı! Vergi kimlere, nasıl harcandı?


Geri Dön