28 / 04 / 2024

İstanbul Vialand ulaşım!

İstanbul Vialand ulaşım!

Firma: ViaDMC ve Gürsoy Grup ortak girişimi

Proje: Vialand

Toplamda 4 etaptan meydana gelen İstanbul Vialand projesi lokasyon olarak İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Eyüp ilçesi sınırlarında yer alıyor. İstanbul Vialand ulaşım bilgilerini satış ofisinden edinebilirsiniz...




Gürsoy Grup ViaDMC imzası ile inşa edilen İstanbul  Vialand  projesi İstanbul Avrupa Yakası'nın Eyüp bölgesinde hayata geçirildi. Arsa alanı 600 dönüme yayılan İstanbul Vialand projesinde Adventura Zone, Fun Zone,  History Zone ve Vialand AVM olarak adlandırılan 4 etap yer alıyor. 


Dome Mimarlık tarafından mimari tasarımı gerçekleştirilen İstanbul Vialand projesi 1 milyon 150 bin TL yatırım bedeline sahip durumda. Vialand İstanbul projesinin içerisindeki AVM bölümünde toplam 250 mağaza bulunuyor. 26 Mayıs 2013 tarihinde açılışı yapılan İstanbul Vialand ulaşım bilgileri ayrıntılı olarak haberimizin devamında yer alıyor. 


İstanbul Vialand ulaşım!


İstanbul Vialand projesinin içerisindeki mağazaların büyüklükleri 100 metrekare ile 6 bin 500 metrekare arasında değişim gösteriyor. 140 bin metrekare kiralanabilir ticari alanın bulunduğu İstanbul Vialand projesinde 40 bin metrekare satılık ticari alan yer alıyor. 


İstanbul Vialand projesindeki fiyatlar 12 yaş üzeri yetişkinler için 55 TL, 4 ile 11 yaş arası çocuklar içinse 44 TL olarak belirlenmiş durumda. İstanbul Vialand ulaşım bilgileri şöyle: 


İstanbul Vialand ulaşım!


İstanbul Vialand ulaşım: 


İstanbul Vialand ulaşım adresi: Yeşilpınar Mahallesi Girne Caddesi 34065/Eyüp İstanbul



Vialand İstanbul ulaşım:

Telefon: 0212 618 97 97

Web Adresi: www.vialand.com.tr

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön