29 / 04 / 2024

İstanbul zabıtasından birlik ve beraberlik mesajı!

İstanbul zabıtasından birlik ve beraberlik mesajı!

İBB 1453 Topkapı Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen toplantıya; İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mevlüt Bulut, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Tayfun Karali, Zabıta Birim Müdürleri, Zabıta Amirleri, Zabıta Komiser ve



İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Zabıta Daire Başkanlığı, Zabıta Teşkilatı birimleri arasında birlik ve beraberliği sağlamak, hizmet kalitesini, moral ve motivasyonu arttırmak amacıyla koordinasyon toplantısı düzenledi.


Toplantıda konuşan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri  Mevlüt Bulut, Zabıta Teşkilatının önemine vurgu yaparak, hep birlikte çok güzel işlere imza atacaklarını söyledi. Halkın huzuru için sürekli görev başında olan Zabıtanın birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğine vurgu yapan Genel Sekreter Bulut, Zabıta Daire Başkanlığı'nın hayata geçireceği projeler hakkında da bilgi verdikten sonra sözü İstanbul  Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Tayfun Karali'ye bıraktı. Karali, göreve geldiği günden bu yana yaptığı çalışmaları dile getirerek, yeni projeleri hayata geçireceklerini söyledi.


Toplantı; Zabıta Birim  Müdürleri,  Zabıta Amirleri, Zabıta Komiser ve Komiser Yardımcılarının sorularının cevaplandırılmasının ardından sona erdi.


Geri Dön